|
Co do skleníku, 21.10.2011 co se muže v zime pestovat ve vihrivanem skleniku dekuji |
 |
Topeni, 21.9.2011 dobrý den mam cele po domacku delane pareniste jsou na nem skla a ja jsem zacetecnik a chtel bych se zeptat jastli lze v zime zavlazovat a pestovat vnem |
 |
|
 |
Stará okna, 18.9.2011 dobrý den pořizuji si sklenik a mam dotaz mohu tam dat skla ze starych oken mam jich hafo |
 |
Foliak, 30.7.2011 dobry den chtel bych si postavit foliak ale nevim jak na to prosil bych o počet latek a delky latek mel by bejt dlouhi 2m a vysoky 2m dekuji mockrat |
 |
Kosatec, 29.7.2011 dobry den dnes jsem na kosatce nasipal kaminky vylezou pristi rok nebo mam to kameni odstranit dekuju |
 |
Mrkev, 29.7.2011 dobry den mohu vysit mrkev na podzim aby mi pristi rok rostla hned z jara dekuju za odpoved |
 |
Jahody, 29.7.2011 dobrej kdy mohu presazovat jahody dekuji za rady |
 |
Co mohu ještě vysít?, 29.7.2011 dobrej večer poradte co este mohu vyset za kvetiny a zeleninu dekiju moc... |
 |
Dušicky, 29.7.2011 dobrej den jen bych sechtel zeptat i kdyz je brzo kdy mohu presazovat dusicky dekuji za radu |
 |
Salát, 29.7.2011 Dobrý den chtel bych se zeptat jestli mohu salat rosadit po vice rostlinkach děkuji za odpovědi |
 |
|
 |
Přesazování, 25.7.2011 Dobrej den chtel bych se zeptat kdy mohu presazovat kvetiny jak cibulnate tak trvalky i hlizdnate predem dekuji |
 |
Salát, 20.7.2011 Dobrý den mám dotaz mohu eště letos vysít salát moc moc bych prosil za odpovědi |
 |
Zavařovaní, 19.7.2011 Dobrý den já mám obavy že mě papryky a rajčata nedozrají dala by se zavařit nedozrálá prosil bych oradu bylo by mě jich líto vyhodit poradteděkuji za radu předem |
 |
Růst jahod, 30.6.2011 Mam velky zahon z jahodamy a letos se mi nějak ze slahounku rozrostli poratte mam vitrhat stare trsi a ty ze slahounu nechat nebo naopak... Dekuji za odpoved |
 |
Hrášek, 13.5.2011 Dobrý den mohu ještě tet zasit hrasek dekuji |
 |