Příspěvky uživatele - 39.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co do skleníku, 21.10.2011
co se muže v zime pestovat ve vihrivanem skleniku dekuji
Topeni, 21.9.2011
dobrý den mam cele po domacku delane pareniste jsou na nem skla a ja jsem zacetecnik a chtel bych se zeptat jastli lze v zime zavlazovat a pestovat vnem
Stará okna, 18.9.2011
dobrý den pořizuji si sklenik a mam dotaz mohu tam dat skla ze starych oken mam jich hafo
Foliak, 30.7.2011
dobry den chtel bych si postavit foliak ale nevim jak na to prosil bych o počet latek a delky latek mel by bejt dlouhi 2m a vysoky 2m dekuji mockrat
Kosatec, 29.7.2011
dobry den dnes jsem na kosatce nasipal kaminky vylezou pristi rok nebo mam to kameni odstranit dekuju
Mrkev, 29.7.2011
dobry den mohu vysit mrkev na podzim aby mi pristi rok rostla hned z jara dekuju za odpoved
Jahody, 29.7.2011
dobrej kdy mohu presazovat jahody dekuji za rady
Co mohu ještě vysít?, 29.7.2011
dobrej večer poradte co este mohu vyset za kvetiny a zeleninu dekiju moc...
Dušicky, 29.7.2011
dobrej den jen bych sechtel zeptat i kdyz je brzo kdy mohu presazovat dusicky dekuji za radu
Salát, 29.7.2011
Dobrý den chtel bych se zeptat jestli mohu salat rosadit po vice rostlinkach děkuji za odpovědi
Přesazování, 25.7.2011
Dobrej den chtel bych se zeptat kdy mohu presazovat kvetiny jak cibulnate tak trvalky i hlizdnate predem dekuji
Salát, 20.7.2011
Dobrý den mám dotaz mohu eště letos vysít salát moc moc bych prosil za odpovědi
Zavařovaní, 19.7.2011
Dobrý den já mám obavy že mě papryky a rajčata nedozrají dala by se zavařit nedozrálá prosil bych oradu bylo by mě jich líto vyhodit poradteděkuji za radu předem
Růst jahod, 30.6.2011
Mam velky zahon z jahodamy a letos se mi nějak ze slahounku rozrostli poratte mam vitrhat stare trsi a ty ze slahounu nechat nebo naopak... Dekuji za odpoved
Hrášek, 13.5.2011
Dobrý den mohu ještě tet zasit hrasek dekuji
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika