Příspěvky uživatele - 178.87

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari a rotavator, 6.4.2012
aky rozmer je na prevodovke dsk317 kde sa montuje predne pomocne koliesko pri rotavatore?na prevodovke mam hrubku 50mm a na drziaku kolieska 37mm.takze nezalozim drziak.roztec dier sedi.ktory rozmer je spravny?moze mi to niekto zmerat?dakujem
Nefunkcna dsk317, 5.4.2012
vratene zo servisu.prisla nova prevodovka.dovod neviem ale som rad.ani co bolo na chybe.
Nefunkcna dsk317, 19.3.2012
prevodovka je nova, ma nabehane asi 1,5 motohodiny.palce su ok.dnes to hodim do servisu a uvidim.nieco muselo povolit v prevodovke
Nefunkcna dsk317, 18.3.2012
mam problem s dsk317.zaradim hocijaky stupen a vari stoji.vobec nejde nahon na kolesa.obcas sa pohne, ale po metri zastane.miska sa otaca spolu s hriadelov no spodok netoci.v com je chyba?dik
Vari a rotavator, 28.1.2012
mam k tomu aj pluh atd.takze by to malo byt funkcne.pokusim sa to nejako rozbehat
este mam mensi problem s kolikom na zaistenie prevod.stupnov 1 neutral a r.kolik sa ani nepohne.asi vela farby.da sa to nejako ocitit?cim?alebo vymontovat von?dik
dakujem, noze su aky-358 80cm zaber.podarilo sa to poskladat.uz len vyskusat.
Vari a rotavator, 27.1.2012
zdravim.mam vari s dsk-317 + rotavator.ako namontovat noze na tuto prevodovku?naj by bol rozpad montaze.poradi niekto?v navode ani na ich strankach som to nenasiel.dakujem
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika