|
Vari a rotavator, 6.4.2012 aky rozmer je na prevodovke dsk317 kde sa montuje predne pomocne koliesko pri rotavatore?na prevodovke mam hrubku 50mm a na drziaku kolieska 37mm.takze nezalozim drziak.roztec dier sedi.ktory rozmer je spravny?moze mi to niekto zmerat?dakujem |
 |
Nefunkcna dsk317, 5.4.2012 vratene zo servisu.prisla nova prevodovka.dovod neviem ale som rad.ani co bolo na chybe. |
 |
|
 |
Nefunkcna dsk317, 19.3.2012 prevodovka je nova, ma nabehane asi 1,5 motohodiny.palce su ok.dnes to hodim do servisu a uvidim.nieco muselo povolit v prevodovke |
 |
Nefunkcna dsk317, 18.3.2012 mam problem s dsk317.zaradim hocijaky stupen a vari stoji.vobec nejde nahon na kolesa.obcas sa pohne, ale po metri zastane.miska sa otaca spolu s hriadelov no spodok netoci.v com je chyba?dik |
 |
Vari a rotavator, 28.1.2012 mam k tomu aj pluh atd.takze by to malo byt funkcne.pokusim sa to nejako rozbehat |
 |
Vari a rotavator, 28.1.2012 este mam mensi problem s kolikom na zaistenie prevod.stupnov 1 neutral a r.kolik sa ani nepohne.asi vela farby.da sa to nejako ocitit?cim?alebo vymontovat von?dik |
 |
Vari a rotavator, 28.1.2012 dakujem, noze su aky-358 80cm zaber.podarilo sa to poskladat.uz len vyskusat. |
 |
Vari a rotavator, 27.1.2012 zdravim.mam vari s dsk-317 + rotavator.ako namontovat noze na tuto prevodovku?naj by bol rozpad montaze.poradi niekto?v navode ani na ich strankach som to nenasiel.dakujem |
 |