Příspěvky uživatele - 178.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosim o urceni sukulentu, 16.9.2009
Stromovitý pryšec, v Africe jich roste několik druhů, pro přesné určení většinou nutný květ. Jiří Janča.
Nemocné kaktusy, 14.9.2009
Obojí vypadá na popálení sluncem, i když ta druhá fotka není příliš kvalitní. Jiří Janča
Neznámá kytka, 18.8.2009
Ale jděte, C. splendens má přece zářivě červené květy...
Žloutnutí listů u oleandru, 18.8.2009
Myslím si, že příčïnou žloutnutí listů oleandrů je nedostatek vody. Oleandr je taková středomořská vrba, je mu nejlépe, když má v misce pod květináčem stále vodu. Letošní horké léto rychle vysušuje zem v květináči a oleandr snižuje... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 17.8.2009
Myslím, že se jedná o bylinu, ne o strom nebo keř, takže kalina to nebude. Clerodendrum také ne, všechny druhy mají listy v párech a ne střídavě. Není to nějaký Plectranthus??
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 5.8.2009
Jediná možnost, jak zabrání hnědnutí větví je přestěhovat araukárii na jih, nejméně k alpským jezerům v Itálii nebo do údolí Rýna či Bodamskému jezeru v Německu. Tak jsou i velké araukárie celé krásně zelené. U nás jsem nehnědnoucí větší araukárii -... celý příspěvek >
O jakou cibulovinu se jedná?, 22.7.2009
Přesně tak, je to Crinum powellii. Minulý týden jsem ho viděl prodávat v Buchlovicích.
Třešen Van - popraskání a hniloba plodů, 25.6.2009
VANka je velmi dobrá třešeň, ale sklon ke hnití plodů je u ní největší ze všech odrůd, co mám na zahradě.
Znáte ji?, 19.6.2009
Na delospermu se mi ty okvětní plátky zdají moc široké, ty co znám je mají úzké a ve větším množství. Ale asi to bude ona, možná D. sutherlandii.
Přísavník trojcípý - kolik je ho odrůd?, 17.6.2009
Stránka se spoustou kultivarů přísavníku je zde. Mám dojem, že se u nás stejně dostane pouze kultivar Parthenocissus tricuspidata "Veitchi", rozdíl ve velikosti listů a jejich barvě je dán stářím rostliny a osluněním stanoviště. Čím starší... celý příspěvek >
Co je to za rostliny?, 5.6.2009
1, 3,4, a 6 různé druhy a kultivary dracén, 2 Ficus elastica, 5 Crassula arborescens, 7 nevím jistě, asi nějaká dračinka Cordyline.
Šeřík - poznáte druh?, 4.6.2009
Děkuji všem zúčastněným za určení, je to opravdu S. chinensis - dle obrázků na netu odpovídají květy i listy.
Copak je to za kytičku?, 4.6.2009
Nějaký rozchodník - Sedum
Nevíte co je to za rostlinu?, 29.5.2009
Myslím, že je to semenáček mochyně jedlé - Physalis peruviana.
Noční květ, 28.5.2009
Pupalka Oenothera acaulis pampelišku velmi připomíná a kvete žlutým květem večer, to by mohla být ona.
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika