|
Příspěvky uživatele - 38.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak to jde v těch vedrech?, 22.7.2015 Jo, jo. Docela napršelo a i kroupy byly, ale jen pár vteřin. Škody žádné.
Ten epileptický záchvat mně taky napadl. Ale sama vyhledávala chladná místa a to slinění může být i z přehřátí. A ke všemu jsme byli týden předtím na odstranění... celý příspěvek > |  | Goldrich meruňka, 22.7.2015 Dnes jsme ochutnali a je výborná. Ještě tak dva, tři dny nechat na stromě. Uvidím podle počasí. Zatím nehnije! Ale naemám ji moc vybarvenou, nemá líčko. Je jen oranžová... |  |
|  | Harlayne, 22.7.2015 Právě kvůli šarce jsem ji vloni vysadil... |  | Jak to jde v těch vedrech?, 22.7.2015 Docela to jde. Teď o víkendu napadlo 9 mm srážek, takže jsem dva dny nemusel zalévat. Teď už samozřejmě zalévám, ale jen zeleninu, trochu kytky a trošku malé stromky. Spíš se bojím krup (dnes večer). Po tom dešti vše tak pookřálo a... celý příspěvek > |  | Hniloba plodů, 21.7.2015 No, letos teda "jen hóřej". Nejsem zastáncem vykrajování, vše se musí zpracovat hned. I když se poněkud potrhnou, tak stejně třetí den má většina flíček. Dělali jsme kompot a džem. Večer jsem neměl již sil, tak jsem je aspoň odpeckoval a nechal... celý příspěvek > |  | Vošky na paprike?, 21.7.2015 Pak jedině Mospilan. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 21.7.2015 Mělo by to stačit. Já už mám také asi letos hotovo (HK). Strupovitosti moc nepřeje počasí, ale i tak ji sousedi, co neošetřují, mají. Obaleč u nás už dolétal. Večer bylo ideální počasí, ale chytil se jen jeden. AMET i SET jsou asi týden pozadu. |  | Vošky na paprike?, 21.7.2015 To by mělo zabrat. |  | Vošky na paprike?, 20.7.2015 Ty bílé se pohybují? Mně to připadá jako kožky. A co obsahuje ten přípravek Vošky?
|  | Bataty, 20.7.2015 V květnu jsem zasadil koupenou hlízu. Dlouho byla v zemi bez života. Pak jsem na ni zapomněl a vyrašila dnes. Asi byla chemicky ošetřená proti klíčení, jak se to dělá s bramborami. Uvidím, jestli bude aspoň na sadbu. Je ale už docela pozdě. |  |
|  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 20.7.2015 Pokud to zaschlo a pršelo jen trošku, tak je to OK. Calypsu stačí hodina a půl, aby se vstřebalo. U Reldanu nevím, ale také rychle proniká. Předevčírem 10, včera 2, dnes 5 ks. |  | Letní jablka dozrávají, 18.7.2015 Není to spíš špaček? |  | Goldrich meruňka, 18.7.2015 Tak to já je ještě tak krásně vybarvené nemám... Pardubice jsou jižněji a nížeji. Ale má letos poprvé a jsou pěkné, macaté...
|  | A je to tady: Světlušky 2015, 17.7.2015 Jo, jo. Na opačném konci. Žádný les, jen pole. Ale hodně jich bývalo ve Zdobnici v Orlických horách. Už jsem tam dlouho nebyl. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 17.7.2015 Já v HK jen 2... |  |
 |
|
|
|