Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak to jde v těch vedrech?, 22.7.2015
Jo, jo. Docela napršelo a i kroupy byly, ale jen pár vteřin. Škody žádné. Ten epileptický záchvat mně taky napadl. Ale sama vyhledávala chladná místa a to slinění může být i z přehřátí. A ke všemu jsme byli týden předtím na odstranění... celý příspěvek >
Goldrich meruňka, 22.7.2015
Dnes jsme ochutnali a je výborná. Ještě tak dva, tři dny nechat na stromě. Uvidím podle počasí. Zatím nehnije! Ale naemám ji moc vybarvenou, nemá líčko. Je jen oranžová...
Harlayne, 22.7.2015
Právě kvůli šarce jsem ji vloni vysadil...
Jak to jde v těch vedrech?, 22.7.2015
Docela to jde. Teď o víkendu napadlo 9 mm srážek, takže jsem dva dny nemusel zalévat. Teď už samozřejmě zalévám, ale jen zeleninu, trochu kytky a trošku malé stromky. Spíš se bojím krup (dnes večer). Po tom dešti vše tak pookřálo a... celý příspěvek >
Hniloba plodů, 21.7.2015
No, letos teda "jen hóřej". Nejsem zastáncem vykrajování, vše se musí zpracovat hned. I když se poněkud potrhnou, tak stejně třetí den má většina flíček. Dělali jsme kompot a džem. Večer jsem neměl již sil, tak jsem je aspoň odpeckoval a nechal... celý příspěvek >
Vošky na paprike?, 21.7.2015
Pak jedině Mospilan.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 21.7.2015
Mělo by to stačit. Já už mám také asi letos hotovo (HK). Strupovitosti moc nepřeje počasí, ale i tak ji sousedi, co neošetřují, mají. Obaleč u nás už dolétal. Večer bylo ideální počasí, ale chytil se jen jeden. AMET i SET jsou asi týden pozadu.
Vošky na paprike?, 21.7.2015
To by mělo zabrat.
Vošky na paprike?, 20.7.2015
Ty bílé se pohybují? Mně to připadá jako kožky. A co obsahuje ten přípravek Vošky?
Bataty, 20.7.2015
V květnu jsem zasadil koupenou hlízu. Dlouho byla v zemi bez života. Pak jsem na ni zapomněl a vyrašila dnes. Asi byla chemicky ošetřená proti klíčení, jak se to dělá s bramborami. Uvidím, jestli bude aspoň na sadbu. Je ale už docela pozdě.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 20.7.2015
Pokud to zaschlo a pršelo jen trošku, tak je to OK. Calypsu stačí hodina a půl, aby se vstřebalo. U Reldanu nevím, ale také rychle proniká. Předevčírem 10, včera 2, dnes 5 ks.
Letní jablka dozrávají, 18.7.2015
Není to spíš špaček?
Goldrich meruňka, 18.7.2015
Tak to já je ještě tak krásně vybarvené nemám... Pardubice jsou jižněji a nížeji. Ale má letos poprvé a jsou pěkné, macaté...
A je to tady: Světlušky 2015, 17.7.2015
Jo, jo. Na opačném konci. Žádný les, jen pole. Ale hodně jich bývalo ve Zdobnici v Orlických horách. Už jsem tam dlouho nebyl.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 17.7.2015
Já v HK jen 2...
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika