Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda jabloně, 5.9.2015
Mohl by to být James Grive...
Rajčata - kdy budete končit rajčatovou sezónu a jak?, 2.9.2015
Do prvního mrazu jsou venku. Po něm následuje kontejner. Nic nedávám domů dozrát, páč to pak stejně nikdo nejí. A i ta, co ještě stihnou venku "dozrát" na poslední chvíli, nejsou nic moc.
Choroba neznámé jabloně, 1.9.2015
Napsal jsem to nesrozumitelně, takže: Rzivost mohou způsobit nízké teploty (pod +5°C) po odkvětu a až do velikosti vlašského ořechu. A v této době i nízká teplota a vysoký tlak aplikační kapaliny a DMI fungicidy (Score, Topas, Talent...). Žluté... celý příspěvek >
Pozdně letní jabloň - určení odrůdy, 1.9.2015
James Grive?
Choroba neznámé jabloně, 31.8.2015
Pro vkládání více fotek musíte být přihlášený. Může to být rzivost slupky (mrazík, pesticid, vysoký tlak (studené) postřikové kapaliny...).
Padající jablka do okapů, 31.8.2015
Srolované králičí pletivo. Vložit do okapu.
Sprašnost meruněk, 28.8.2015
Hledám samosprašnou (aspoň částečně) a šarce odolnou meruňku. Poradíte? Polabí 260 m n.m.
Prosím o identifikaci rostliny, 24.8.2015
Nocenka???
Malé slizké housenky, 24.8.2015
Mohla by to být pilatka třešňová.
Tújka zasažená Roundupem, 23.8.2015
Jehličnany jsou celkem odolné pokud mají vyzrálé výhony, což v tuto dobu už mají. Takže to je něčím jiným. Citlivý je modřín.
Náhrada za Idared, 23.8.2015
Idared sklízím co nejpozději, než začne příliš padat. Golden Delicious (rodič Shalimaru) u mně v HK dozraje bez problémů. Tak snad to dobře dopadne.
Náhrada za Idared, 22.8.2015
Shalimar mně letos poprvé zaplodil. Musel jsem udělat pořádnou probírku. Tak jsem zvědavý. Ještě mě napadla Pohoda.
Popraskaná rajčata, 20.8.2015
Postříkejte, já se na to chystám také. Rajčata kolikrát popraskají, jen když je při mytí necháte chvíli namočená ve vodě.
Fíkovník, 19.8.2015 Obsahuje fotku
Několik let starý, venkovní, z Kruhu. Fíky jsou malinké, nikdy nedozrály.
Ostruzina - plisen?, 19.8.2015
Plíseň šedá. Ošetřuje se na začátku kvetení a za týden se opakuje. Přípravky jsou stejné jako u plísně šedé (šedé hnilobě) jahod. Třeba Teldor, Rovral....
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika