Příspěvky uživatele - 188.169

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Habr nebo buk?, 9.2.2012
My jsme také volili z těchto dvou a vybrali habr. Mimojiné se nám i více líbilo olistění. A thuje bych místo toho nedávala, jak píše host přede mnou :-) Když pominu estetiku, tak plot z listnatých stromů je obnovitelný, dá se zmlazovat. Když bude... celý příspěvek >
Kniha Okrasné stromy a keře, 29.1.2012
Dobrý den,  mám doma knížku Okrasné stromy a keře v zahradě a Květiny v zahradě (autor D.G. Hessayon), kapesní verze. Pro základní a stručnou orientaci v rostlinkách mi dobře slouží a uvažuju i o nákupu "nekapesního" vydání. Ráda bych se ale... celý příspěvek >
Hloh - s jakým rozestupem sázet?, 24.1.2012
kterou máte prosím odrůdu této tavoly? (zelenou, žlutolistou, diablo...)?
Hloh - s jakým rozestupem sázet?, 23.1.2012
Dobrý den, děkuji Vám za odpověď (dotaz jsem psala já, ještě jako neregistrovaná). Máte pravdu v tom, že si to ještě určitě promyslím. Jsem (nadšený) začátečník a tedy se sklonem k chybám, ale ráda se nechám poučit a snažím se hledat si informace a... celý příspěvek >
Co k levanduli?, 22.1.2012
Pěkná a doporučovaná je např. kombinace levandule a svatoliny :-)
Hloh - s jakým rozestupem sázet?, 21.1.2012
Dobrý den, prosím s jakým rozestupem od sebe (a od plotu - kde nechci, aby ho moc prorůstal k sousedům) sázet od sebe hloh? Měl by to být spíše volně rostoucí živý plot z keřů hlohu, tedy s minimem sestříhávání. Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika