Příspěvky uživatele - 128.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Snižování omezovacích zubů, 4.10.2008
Zdravím, Jirko to je teda mašina. Nastavování je ve všech rovinách tak to musí brousit bez problémů všechny pilové kotouče, tak trochu ruská bytelnost, ale zase vydrží... Těch motorků se dá sehnat mraky, ale když vyrábím víc jak první kus tak už mě... celý příspěvek >
Padající řetěz, 4.10.2008
Zdravím, jestě mě napadlo nemáte příliš "rozevřenou" lištu okolo vratného ústrojí vlivem často padajícího řetězu? Mohlo by se stát že zub nezapadne do růžice ale na její zub a tim pádem ho to shodí. Ještě musím dodat že pokud Vám takto... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 4.10.2008
Zdravím, takže cena: jediné peníze které jsem za to zaplatil je kotouč resp. dva protože mám náhradní, ostatní je co dům dal a samozřejmě "oportunitné náklady". Nastavování pod střed je řešeno přichycením svěráku řetězu k rámu v podlouhlých... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 3.10.2008 Obsahuje fotku
Zdravim, takže konečně dorazili kotouče a měl jse možnost vyzkoušet novou brusku. Mohu říci je to bezvadné, řetěz je přerovnán za pár minut a nastavování po 0,01mm nemá chybu, hned mám několik postřehů, když jsem nasadil starší řetězy rovnané podle... celý příspěvek >
Lišty Oregon, 23.9.2008
Zdravím, k lištám Oregon, podle mého názoru a zkušeností jsou to spolu s lištami Stihl nejkvalitnější co se dá u nás na trhu koupit. Obecně o péči o lištu: Co se týče roll- topu (vratného ústrojí) se držím názoru starých mazáků, buď mazat pořád a... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 18.9.2008
Zdravím, Radku kotouče za 120Kč ve velkobchodě s brusivem, materiál kotouče stejný jinak rozměrý 150x6x20 a mají se stejným rozměrem za zhruba dvojnásobnou cenu ale mnohem kvalitnějši, tak jsem objednal na zkoušku oba. Gude má 22,2mm, mě připadá že... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 17.9.2008
Ahoj Radku, kotouče jem objednal za poloviční cenu, ale s dírou 20 takže vše se odvíjí od tohoto rozměru. Brusku jsem už začal vyrábět a až bude hotová mohu obrázek hodit na vlákno. Ještě jeden dotaz : jak se nastavuje o kolik snížit omezovací zub u... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 16.9.2008
Zdravím, otázka nejspíše pro Radka. Jak snižuješ omezováky bruskou na které nejde nastavit 90 st. Nebo napiš čím přesně ty omez. zuby snižuješ. Neber to jako útok na Tvojí osobu, ptám se protože si chci podobnou brusku vyrobit, neboť mě nebaví pořád... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 15.9.2008
Zdravím, téma jsem nahodil protože si myslím, že málokterý servis má dvě brusky. Jednu na broušení a druhou na snižování, nevěřím tomu že nejdříve nabrousí řezné zuby a potom vymění kotouč, přestaví brusku a brousí omezováky. Pokud se mýlím tak se... celý příspěvek >
Snižování omezovacích zubů, 15.9.2008
Zdravím, téma broušení řetězů mot. pil už tady bylo mockrát, ale snižování omezovacích zubů se moc neprobíralo. Zajímalo by mě a asi i spoustu čtenářů tohoto vlákna jak, čím, jak často, o kolik se tyto zuby zkracují. Standa.
Doporučte strunu, která se nespéká, 15.9.2008
Zdravím, používám hlavu Superauto II od HQ a strunu Oregon černou nebo HQ Titanum Force a nevím co je nějakém spékání. Při sekání ženu křoviňák na plný plyn a otáčky udržuji v max. momentu záběrem, je to lepší jak pro motor, tak pro ukazováček nebo... celý příspěvek >
sekačka na opravdu malý pozemek, 9.9.2008
Zdravím, naopak, AL-KO je docela solidní značka - doporučuji. Standa.
sekačka na opravdu malý pozemek, 6.9.2008
Zdravím, pokud máte možnost elektrického připojení zvolte nějakou elektrickou se šířkou záběru okolo 38cm. Na takto malou plochu Vám vydrží i něco laciného z marketu a když né, tak si jí můžete každé dva roky vyměnit. Standa.
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 6.9.2008
Zdravím, je škoda vyhodit lištu pokud je jenom vyběhnutá vodící drážka nebo nestejně vyská. Šířka drážky nemá na kvalitu řezu téměř žádný vliv, nestejně vysoké vedení řetězu má naopak na řez podstatný vliv. Pila podřezává "do zatáčky" až se... celý příspěvek >
Olej Stihl, 3.9.2008
Zdavím, tím jsem chtěl jenom říci, že naše česká mentalita vidí vždycky v cizí značce čehokoliv něco lepšího než domácí výrobek. Konkrétně Mogul TSF je cenově někde v polovině věhlasných výrobců a kvalitativně je minimálně srovnatelný ne-li lepší.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika