Příspěvky uživatele - 175.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci, 27.4.2011
Dobrý večer. U nás ty potvory nejsou. Mohu klidně vysadit na záhon salát a vše co tady poroste. Je zajímavé, že ve vesničce ve které jsem bydlel 20 roků v 1 000 m.n.m. jich bylo tolik, že jsem musel dávat velký pozor při dojíždění ke garáži... celý příspěvek >
Břečťan ke zdi kamenného domu, 27.4.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Je dobré přiožit foto. Já mám tento břečťan a taky mi uschne pár listů, ale vždy břečťan krásně obrazí. Zdeněk
Břečťan ke zdi kamenného domu, 26.4.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Přiložil jsem foto. Zdeněk
Přesazení Dubu, 26.4.2011
Dobrý večer. Přesazení takového stromu lze udělat i jinak. Dále popsaný způsob se používá, když chcete přenést strom s dobrým potenciálem pro tvorbu bonsaje.  Bonsaj není jenom stromeček několi cm, ale i větší strom vhodný do zahradní... celý příspěvek >
Rajčata - poradíte?, 22.4.2011
Dobrý večer. Zítra se podívám, ale původní sáček se asi nedá přečíst. Každopádně děkuji za rady. Zdeněk
Dalsi mozna vyuziti pokosene travy?, 22.4.2011
Dobrý večer. Tráva je přímo klíčová surovina a zadarmo!  Upotřebení sušit, krmit, mulčovat, kompostavat, peletkovat.Já do pokosené trávy sázím brambory. Mám zahradu půl hektaru a veškerou trávu hravě upotřebím. Nechovám žádné domácí zvíře. Tráva... celý příspěvek >
Doporučili byste mi tenhle skleník?, 20.4.2011
Dobrý večer. Přečetl jsem to několikrát a je to proti zdravému selskému rozumu. Skleník a v něm uzavřená hmota musí přeci akumulovat teplo. V noci potom toto teplo vyzařuje  - proto jsou přeci skleníky. Zrada může být v čidlech. Prohoďte... celý příspěvek >
Kdo poradí jak na špačky, 17.4.2011
Dobrý večer. Ten obrat 1 : 1  - bylo to myšleno tak, že korálek bude v tomto měřítku jako třešeň. Jistě se mnoho čtenářů dobře zasmálo v domění, že budu věšet na stromeček - co jedna třešenička jeden korálek. Tak to ne.  Těsně před... celý příspěvek >
Co do kamenného koryta?, 17.4.2011
Dobrý večer. Je dobré do dna koryta vyvrtat odtokovou díru . Na dno dejte hrubší štěrk a na to lesní hrabanku s pískem a kompostem1 : 1 : 1. Do takto namíchaného substrátu můžete umístit vhodný kámen i více kamenů. Dále sem přisaďte nějaký... celý příspěvek >
Břečťan popínavý, 16.4.2011
Dobrý večer. Břečťanse dobře pěstuje v misce jako bonsaj. Zdeněk
Břečťan ke zdi kamenného domu, 16.4.2011
Dobrý večer. Já mám 14 roků zasazený břečťan na části severní stěny /kamenná/. Tato rostlina je velice dekorativní a chrání tuto stěnu prosti vodorovným srážkám. Je velice důležité tuto rostlinu nepustit tam kam nepatří - do okapů a pod střešní... celý příspěvek >
Sázení rajčat do skleníku v březnu - pokus, 16.4.2011
Dobrý večer. Tiše žasnu. Na okolních kopcich je ještě sníh. Šumava. Zdeněk
Hryzec vodní, 12.4.2011
Dobrý večer. Na toto téma toho bylo již napsáno opravdu mnoho. Na místo vyhubené populace přijde nová a nová a nová generace přistěhovalců. Těchto kousavých potvor se nelze -NELZE zbavit!!! Dají se jenom potlačit. Zdeněk
Kdo poradí jak na špačky, 12.4.2011
Dobrý večer. Vysadil jsem si sad. Mám v něm i 6 kusu třešní a jednu višeň. Letos to vypadá, že by tam moholo i něco uzrát. Všichni mi tvrdí, že všechno sežerou ptáci. Podle toho co tady čtu je to vážný problém.  Moje žena přišla s... celý příspěvek >
Výsev okurek - na Vysočině, 6.4.2011 Obsahuje fotku
Dobře- můžeme to prodebatovat. Ještě se dá vzešlým okurkám pomoci takto. V obchodech se dá koupit balené ovoce v takových průhledných kontejnerech. Tyto kontejnerky používám jako pokličky proti nočním mrazíkům. Když ještě mezi to dáte pet lahve ve... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika