Příspěvky uživatele - 175.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Javor Tamukeyama - usychající listy, 28.6.2011
Dobrý večer. Podle fotky jsem usoudil toto:  Rostlina je na jižní expozici a je zatízena suchým teplem. Tyto javory mají rády vlhčejší vzduch. Rostlinu než se přeženou suché vedra dejte na drobet zastíněné místo. více zalévejte a v podmisce musí... celý příspěvek >
Suchá tráva, 23.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer.  Nehnojím, nezalévám jenom ručně kosím. Zdeněk
Netřesk, 23.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Taky se pochlubím několika netřesky.Zdeněk
Uschnutí jabloně, 22.6.2011
Dobrý večer. V zápalu boje jsem je o hlodavce přerazil. Jinak ty hryzce chytám taky do normálních pastiček na myši. Jako návnadu dávám horní část košťálu ze salátu. Pastička musí být přivázaná, protože kočka odnese hraboše i s pastíčkou a je po... celý příspěvek >
Sázení brambor po staronovém způsobu, 21.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Taky sázím brambory výhradně do trávy. Dneska pořízené fotky. Po zesílení natě se bude přidávat již připravená tráva vedle řádku. Na další fotce se již připravuje letošní pokosená tráva pro sadbu v příštím roce. Toto jaro jsem ještě dal... celý příspěvek >
Solár nebo čerpadlo?, 21.6.2011
Dobrý večer. Dá se přitápět, ale vzhledem k tomu, že v přechodovém období a v zimě solárka nedávají tolik jako v létě, proto je velice důležité mít aku nádrž a podlahové topení. Proč? Podlahové topení pracuje s nízkoteplotním médiem do 38 stupňů... celý příspěvek >
Uschnutí jabloně, 21.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Hryzec vodní mě celkem netrápí. Veškeré stromky sázím taky do drátěných krabic. Kočky nechávám volně lovit a při čekané je zásadně neruším. Dneska se mi ale podařilo toto  - viz foto. Tento snímek jsem nazval " A je... celý příspěvek >
Uschnutí jabloně, 20.6.2011
Dobrý večer. Pavle, pokud je takto poškozený kmen v jarních měsících osluněn /jižní strana kmenu/ mám zato, že je to mrazová deska. Podle toho co je patrné na první fotce strom již dříve několikrát namrznul. Měl snahu poškození zacelit. Letošní... celý příspěvek >
Solár nebo čerpadlo?, 20.6.2011
Luboši, jedině solárka! Je to energie "zadarmo". V zimě solárka topí dům /pomáhají/ a v létě přebytek uchladíte v bazénu. Tepelné čerpadlo si lidé pochvalují, ale copak víme jak se bude hýbat cena za elektřinu? Ono se to moc neví, ale... celý příspěvek >
Co to je?, 18.6.2011
Dobrý večer. Měl jsem souseda lufťáka a ten každý pátek, sobotu a neděli dopoledne kosil /frézoval/ těch 8 arů kolem chalupy. Sedmikrásky a jiný "plevel" ho přiváděl k šílenství. V zimě zase cíleně frézoval sníh až na holou zem. Nezavlažoval, protože... celý příspěvek >
Světlušky 2011, 16.6.2011
Dobrý večer. Pepo, u nás na samotě u lesa v 764 m.n.m. Šumava zatím nic. Kdo počká, ten se dočká. Zdeněk 
Co je to za keř?, 14.6.2011
Dobrý večer. Opravdu krásná diskuze. K té vrbě jívě. Jíva je docela krásná dřevina, zvláště pak její dřevo /na vyřezávání/. Tato dřevina se dá velice snadno tvarovat a udržet na uzdě. Snáší jakýkoliv řez. Když ji začnete tvarovat a dosáhnete menších... celý příspěvek >
Co je to za kytku?, 13.6.2011
Děkuji. Za rychlou odpoveď. Zdeněk
Co je to za kytku?, 13.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Roste mi to na skalce  - jak se tato kytka jmenuje? Děkuji. Zdeněk
Ostnatý drát, 9.6.2011
Dobrý večer. Dejte pokoj s ostnatým drátem. Vypadá to jako v koncentráku. Za inteligentní řešení bych považoval živý plot - jalovec, hloh, smrk atd. tím neprojede ani tank. Zdeněk
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika