Příspěvky uživatele - 175.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Acer palmatum (Japonský javor) - usychá a opadává?, 11.9.2011
Dobrý večer.  Když mají javory kolem sebe suchý vzduch /léto/ začínají jim schnout konečky listů a později i celé listy. Listy jsou vybledlé. Pokud bude tento stav pokračovat   začnou schnout a opadávat listy. Jak jsem již... celý příspěvek >
Acer palmatum (Japonský javor) - usychá a opadává?, 10.9.2011
Dobrý večer. Okrasné javory se dají velice dobře množit a ryhle rostou. Jak už tady někdo napsal. Kyselejší, vlhčí půda drobet za stínit.  Tyto stromy rostou skoro jako vrby. Bezproblémů snáší jakýkoliv sestříh, přesazování a poměrně drsné... celý příspěvek >
Je možné stříhat jeřabinu?, 9.9.2011
Dobrý večer. Nevěšte hlavu. Jeřabina se dá nornálně stříhat. Zasaďte si jí a učte se rozpoznávat květní pupeny. Než se je naučíte poznávat a danou dřevinu usměrňovat v růstu uběhne nějaký čas. Pokud si najdete ke stromu srdeční cestu,... celý příspěvek >
Sbírat nebo mulčovat?, 31.8.2011
Dobrý večer. Rochají se vám v tom mulči slimáci? Zdeněk
Jak se jmenuje tento stromek?, 28.8.2011
Dobrý večer. Mám tu fotku drobet rozmáznutou, ale já se kloním k tomu, že je to javor. Zdeněk
Poraďte trávu k soliteru, 24.8.2011
Dobrý večer. Je to můj názora nikomu jej nenutím. Ten betonový obrubník pod plotem bych se snažil zakrýt sbíraným kemenem a vytvořil bych zde krásnou skalku ve svahu. Tím to krokem máme skryt beton. Do mezi prostorů sbíraného kamení bych... celý příspěvek >
Strom na hory, 24.8.2011
Dobrý večer. Pepo napřed z asi 350 do 1 000 a nyní do svého do 764m.n.m. V čsovém rozložení 57 roků. Jo a tento týden svítila jedna světluška na skalce. Přece jsem se dočkal. To víš tady je všechno drobet jinak.Zdeněk
Diamantové brousky, 17.8.2011
Dobrý večer, já jsem je koupil za 75 Kč. Tyto brousky vám vydrží, ale opravdu se na nich nedá dasáhnout kvalitního ostří. Tyto destičky slouží jenom k odebrání materiálu na vlastním břitu a jeho vytvarování /úhel ostří/. Vlastní ostrost lze dosáhnout... celý příspěvek >
Jak znechutit srnkám naše tůje a stromky?, 15.8.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Na drobet klidnějším místě postavte malinký krmelec a nacpěte jej senem. Zvěř se stáhne za potravou a dá pokoj. Takto můžete využít letní přebytky trávy. K těm ohroženým tujím můžete dát čidlo na pohyb a do jeho obvodu zapojte žárovku,... celý příspěvek >
Kosa, 14.8.2011
Dobrý večer. Kosím hodně a rád. Mám 4 kosy. Dvě již dosluhují, proto jsem si pořídil dvě jako náhradu. Rakouské - jsou sice dražší, ale dobře se kolepou a drží ostří. Mohu doporučit. Zdeněk
Plevel u vzrostlých natí brambor, 13.8.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Přečetl jsem kousek tohoto vlákna a jsem překvapen kolik chemie a práce se investuje do pěstování brambor. Já brambory pěstuji v trávě - to znamená, že je kolem 25 května strčím do loňské posečené trávy v půlce červana přihrnu další... celý příspěvek >
Co dělat proti plzáku španělskému?, 13.8.2011
Dobrý večer. Když to tady čtu, tak je to opravdu problém. U nás nejsou, ale čím jdu blíže k městu začínají se producírovat po cestě. Když jedu na kole nakoupit, udělám si slalom speciál. Zdeněk
Habr a srny, 30.7.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Vemte v úvahu i zajíce. Jak jim zabráníte v okusu?Zdeněk 
Foliak, 30.7.2011
Dobrý večer. Je lepší si koupit a postavit hnedka skleník. Proč? Je trvanlivější, hezčí a udělá vám lepší službu jako foliák. Když sleduji zahrádkáře kolem sebe, tak všichni začínali s foliákem a za chvilku to všechno zamítli a dneska mají... celý příspěvek >
Brambory ze semen - kvetoucí, netrpící pylovou sterilitou, 28.7.2011
Dobrý večer. Taky si rád přečtu jak jste naklíčil a potom pěstoval brambory. Držím vám palce. Já taky zkouším v praxi různé věci. Lidská přirozenost je taková, že mnoho lidí narazí na první překážku a daný cíl si nechá snadno rozmluvit,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika