|
Hadovky ve skleníku - co s tím?, 28.7.2010 No, tak to jsem udělala a sviluška na ni hupsla nejdřív. |
 |
Černání paprik, 28.7.2010 No tak to by ještě scházelo, další škůdce do stávajícího sortimentu! Když to je příbuzné sviluškám, tak to by ty Vámi uváděné přípravky mohly zabrat.
Co se týká toho skleníku, při otevřených dveřích a větracím oknu jsem v rohu naměřila v těch... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Černání paprik, 27.7.2010 Asi to bude vysokou teplotou. Taky máme malý skleník z polykarbonátu, měla jsem tam mimo jiné i papriky v kyblíku a bylo to to samé. Venku se srovnaly. Teď jsme přes vrch skleníku přehodili takovou zelenou síťovinu a teplota je tak o 5 st. nižší a... celý příspěvek > |
 |
Prosim o radu s rajcinami, 27.7.2010 Taky pomáhá citronová šťáva. |
 |
Zebrovaná cuketa - co to bylo za odrůdu?, 25.7.2010 Koukněte se kousek níž, na "Asi tykev má to 4O kg", jestli to není ona. |
 |
Zazimování fíkovníku, 22.7.2010  Zdravím,
nevíte, co to je za fíkovník? Mám ho z Kruhu.
Děkuji |
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 20.7.2010  Tak další hlášení:
15.7. délka 4 m a začíná se rozvětvovat, listy v nejširším místě 35 cm. |
 |
Nejchutnější rajčata, 9.7.2010 Tak Pollicino, pravidelná přiměřená zálivka, asi desetina plodů prasklých. Když jsem je nechala doma pár dnů odležet, tak chuť rajčatová a nasládlá. Příští rok je dám zas. Chutnají nám. Jen úroda z jedné rostliny by mohla být větší :-).... celý příspěvek > |
 |
Mšice na paprikách, 5.7.2010 Já vždy nasadím berušky (i když někdy dá dost práce je najít) a je po problému. Obzvlášť jejich larvy jsou stroje na požírání mšic. A jak bojujete proti mravencům? Chemii raději nechci používat, aby se nenatáhla do plodů. Ted jsem objednala... celý příspěvek > |
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 3.7.2010  Tak 24.6. délka 0,5 m a dnes už 1,2 m. Roste jako z vody. |
 |
|
 |
Co sadit teď koncem června/začátek července?, 27.6.2010 No, asi toho moc nebude. Já vysévám karotku a červenou řepu. Obojí je do podzimu tak akorát. Někdo vysazuje salát a vysévá kedlubny. Koncem srpna nebo v září, to podle počasí, se dá vyset ředkvička a nasázet ty kedlubny. Marcela |
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 24.6.2010 Asi těžko. Já jsem těch pár semen vysela počátkem dubna, po půli května jsem tři sazenice dala do země. Po těch následných lijavcích a chladném počasí zůstala jedna a teprve asi posledních deset dnů se začala trochu hýbat. Byla jsem rostlinku... celý příspěvek > |
 |
Cuketa, prosím o radu, 24.6.2010 Není za co :-). Jsem zvědavá na názory dalších. Marcela |
 |
Papriky - krabatění listů, 24.6.2010 Myslíte, že by ten mýdlový postřik působil taky na puklice? Marcela |
 |
Cuketa, prosím o radu, 24.6.2010 Skvrnité listy je normální jev, záleží na odrůdě. Např. žluté cukety mají první listy někdy dokonce zase celé žluté. Co se týká chorob, tak jediné, co se na mých cuketách kdy objevilo, bylo padlí. To ale až tak od září. |
 |