|
Příspěvky uživatele - 148.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Borůvky kanadske plodnost, 20.6.2009 Především keříky musí být aspoň 2.Jinak bych řekla, že začínají zrát teď, mě už zrají.A hlavně je hodně zalévat, je možné, že jim chybí voda. |  | Kanadská borůvka - usychání, 20.6.2009 No a nemohl třeba kořenový systém těch borůvek ožrat nějaký hlodavec??? |  |
|  | Petunie - jak docílit pěkného růstu a bohatost květů?, 18.6.2009 Tak ty moje petunky se krásně rozkvetly, květy mám jako dlaň,akorát jdou moc do výšky.Pravidelně je vyštípávám, hnojím, ale některí jsou strašně vysoké.Myslíte, že se trošku přehnou váhou? Třeba na jižním slunci mi připadají docela převislé.
A ještě... celý příspěvek > |  | Co s vodou na pozemku?, 29.9.2008 Dobrý den, já bych se chtěla zeptat spíše takto- existují nějaké rostliny, kterým množství zadržované vody prospěje?Jde totiž o to, že máme podobný problém, ale pozemek je rovinatý, bohužel při prudším dešti z cesty nateče voda k nám.Budeme terén... celý příspěvek > |  | živý plot, 30.8.2008 díky moc za inspirace, obrázek "formálného plotu" je super |  | živý plot, 29.8.2008 Náš pozemek sousedí s výběhem slepic souseda a jeho starým harampádím asi v délce 2O m. Můžete prosím poradit, čím zakrýt nepěkný výhled? Geometricky udržovaný živý plot nás neláká, máme představu bujnější vegetace, s minimální údržbou, zárust od... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|