Příspěvky uživatele - 94.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ibišek, 10.1.2012
Jeé tak to se omlouvám, to co se vytahuje jak píšete je narychlo zasazený muškát, ano máte pravdu vytahuje se, ale květináč jak s ibiškem tak i tím muškátem je přímo na okně na parapetu, přesto to takto vypadá.:o(((
Ibišek, 10.1.2012
Dobrý den, překrásný květ mám podobný, ale červený-plný, neměla by jste nějakou odnož navíc?
Co to je za letničku?, 9.11.2011
Děkuji moc za odpověďi, ano je to ona, kouknul jsem se i na net pod tím názvem a je to ten pryšec - Euphorbia 'Diamond Frost'.Teď ještě aby přezimoval jak píšete a nebo se dal na jaře někde koupit.Hezky den
Co to je za letničku?, 8.11.2011 Obsahuje fotku
Dobry den, mohl bych poprosit o radu?Na jaře jsem si zakoupil už ani nevím kde tuto letničku viz příloha a nevím o ni nic, ani název.Chtěl bych si jí koupit zase příští rok, ale nevím jak se jmenuje.Mohl bych poprosit o název této asi letničky?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika