|
Příspěvky uživatele - 94.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ibišek, 10.1.2012 Jeé tak to se omlouvám, to co se vytahuje jak píšete je narychlo zasazený muškát, ano máte pravdu vytahuje se, ale květináč jak s ibiškem tak i tím muškátem je přímo na okně na parapetu, přesto to takto vypadá.:o((( |  | Ibišek, 10.1.2012 Dobrý den,
překrásný květ mám podobný, ale červený-plný, neměla by jste nějakou odnož navíc? |  |
|  | Co to je za letničku?, 9.11.2011 Děkuji moc za odpověďi, ano je to ona, kouknul jsem se i na net pod tím názvem a je to ten pryšec - Euphorbia 'Diamond Frost'.Teď ještě aby přezimoval jak píšete a nebo se dal na jaře někde koupit.Hezky den |  | Co to je za letničku?, 8.11.2011  Dobry den,
mohl bych poprosit o radu?Na jaře jsem si zakoupil už ani nevím kde tuto letničku viz příloha a nevím o ni nic, ani název.Chtěl bych si jí koupit zase příští rok, ale nevím jak se jmenuje.Mohl bych poprosit o název této asi letničky? |  |
|
|
|