Příspěvky uživatele - 119.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plně syntetický olej na mazání řetězu?, 27.8.2012
Děkuji za cenné rady Vám všem :)
Plně syntetický olej na mazání řetězu?, 21.8.2012
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zdali by nečinilo potíže použití na mazání řetězu plně syntetický olej? A především vzhledem k součástkám a jejich snášenlivosti se syntetikou oproti minerálu. Doteď jsem mazal M6A, ale vzhledem k vozovému parku co... celý příspěvek >
Křovinořez Solo 134 - problém, 22.6.2012
Děkuji všem za rady. Filtr paliva je čistý a když jsem ho zkoušel profouknout, tak nebyl problém. karburátor jsem šteloval všelijak, ale furt nic, nicméně je možné, že to prostě šteluji špatně. Vůli jsme nezkoušel. Vidím to spíš tak, že to někomu... celý příspěvek >
Jakou sekačku, 22.3.2012
Co třeba DRUPOL 5220 LKT lze sehnat i za 9900kč, dále bych se podíval na hecht, nabízejí za rozumnou cenu sekačky s hliníkovym šasím a osvědčenými motory B&S. Samozřejmě je spousta dalších značek, které nemají tak zvučné jméno, ale nabízejí za... celý příspěvek >
Křovinořez Solo 134 - problém, 21.3.2012
Povedlo se za velkých obtíží nastartovat na půlku sytiče a 3/4 plynu. Nicméně se vyskytly další problémy. Po nastartování musím držet plyn téměř naplno, protože jinak to chcípne a to jak u studeného motoru, tak teplého. Za další nejde do otáček a... celý příspěvek >
Křovinořez Solo 134 - problém, 21.3.2012
Zdravím, mám problém se startem výše zmíněného křovinořezu. Křovinořez jsem nedávno koupil jako použitý, rozebral jsem ho, vyčistil, vylil starou směs, propláchl jsem vzduchový filtr, hlavu a píst jsem vyčistil od usazenin a složil dohromady. Bohužel... celý příspěvek >
Změna oleje HQ, 13.1.2012
Nakonec jsem se rozhodl, že to přeci jen zkusím. Olej by měl být kvalitní, podle referencí autosevisů aj. A co se týče změny oleje u 2Taktu, tak to prý není takový zlo jako u 4T, konkrétně u 2T při přechodu z polosyntetiky na lepší polosyntetiku nic... celý příspěvek >
Změna oleje HQ, 8.1.2012
Jak tak ještě hledám na internetu, nalezl jsem jistou spojitost mezi olejem Dolmar a Divinol výše uvedené. Mají naprosto shodné obaly jak ty s dávkovačem, tak ty klasické a dále mají stejné specifikace, cena je sice obdobná, ale to není relevantní.... celý příspěvek >
Změna oleje HQ, 8.1.2012
Dobrý den, obracím se tu na Vás všechny ohledně rady. Týká se křovinořezu Stiga SB 52 (2T, 51ccm, 2,1kw). Nejdříve jsem mazal olejem Jonsered SUPER (totožný s HQ LOW SMOKE) a poté mi byl dán HQ XP a tím mažu už 6 let, ale bohužel jeho cena v mém... celý příspěvek >
Oprava Stihl E10, popř. koupě nové. Poraďte, 6.9.2009
Dobře děkuji :)
Oprava Stihl E10, popř. koupě nové. Poraďte, 2.9.2009
Zdravím, Po několika letech mi odešla Stihl E10, pravděpodobně bude něco s kartáčkama, pila se zahřívá, jiskří a ztrácí výkon, ale uhlíky vypadaj že je jich tam ještě dostatek, ale komutátor začíná mít na sobě znaky odření. V autorizovaném servisu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika