Příspěvky uživatele - 93.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím dokáže někdo určit z fotografie, o jaký keř se jedná?, 21.5.2013
Jedná se o Sibiřský Jilm. 
Špatný poměr oleje a benzinu křovinořez McCulloch, 22.9.2012
Díky moc, ráno všechno zkusím. Je skvělé, že tu lidé takhle pomůžou.
Právě, že dává. Jiskří jako nová.
Zdravím, u křovinořezu McCulloch Elite 2.210 BT jsem se ve slabé chvíli hrozně spletl a nalil jsem směs olej benzín ne v poměru 1:50, ale 1:10... Míchal jsem velkou dávku ale už mi nedošlo, že jen s litrem benzínu. Potom jsem asi 3 hodiny bez... celý příspěvek >
Skalník na kmínku, 29.6.2012 Obsahuje fotku
Mám skalník 7let, pořád krásný.Hory-Krkonoše.Až letos polovina holá.Sem tam obráží.Tak nevím, jestli nemám větev zkrátit k tomu novému přírůstku, jestli by tedy nešla všechna síla do nového obrostu a nebo nechat.Skalník nízký pižlám jak třeba a čím... celý příspěvek >
Kolik a jaké krmivo?, 20.6.2012
Moc děkuju, snad to nezvoram... 
Kolik a jaké krmivo?, 19.6.2012
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik a jaké krmivo je nejlepší pro štěně bílého švýcarského ovčáka. Jsem naprostý začátečník. Asi se tu objeví nějaké výsměšné komentáře, ale jestli mi někdo poradíte, budu moc vděčná. 
Chlapice, 13.2.2012
Dobrý den.CHlapice není vhodná na toto.Její reakce je rychle hojit ANO-ale zahojí i se špatnými věcmi -hniloba, hnis.Používejte :zlatobýl: hojí a čistí rány.Je dobré používat infra záření.Součást u horského sluníčka. Toto posílám až dnes kdy jsem na... celý příspěvek >
Jak rozmnožit thuje, 8.1.2012
Dobrý Den. Chci se zeptat kdy se thůjky měli stříhat?
Karafiat, 5.1.2012
prosím kde se dají sehnat sazenice tyrolských karafiátů dík
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika