|
Příspěvky uživatele - 93.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím dokáže někdo určit z fotografie, o jaký keř se jedná?, 21.5.2013 Jedná se o Sibiřský Jilm. |  | Špatný poměr oleje a benzinu křovinořez McCulloch, 22.9.2012 Díky moc, ráno všechno zkusím. Je skvělé, že tu lidé takhle pomůžou. |  |
|  | Špatný poměr oleje a benzinu křovinořez McCulloch, 22.9.2012 Právě, že dává. Jiskří jako nová. |  | Špatný poměr oleje a benzinu křovinořez McCulloch, 22.9.2012 Zdravím,
u křovinořezu McCulloch Elite 2.210 BT jsem se ve slabé chvíli hrozně spletl a nalil jsem směs olej benzín ne v poměru 1:50, ale 1:10... Míchal jsem velkou dávku ale už mi nedošlo, že jen s litrem benzínu. Potom jsem asi 3 hodiny bez... celý příspěvek > |  | Skalník na kmínku, 29.6.2012  Mám skalník 7let, pořád krásný.Hory-Krkonoše.Až letos polovina holá.Sem tam obráží.Tak nevím, jestli nemám větev zkrátit k tomu novému přírůstku, jestli by tedy nešla všechna síla do nového obrostu a nebo nechat.Skalník nízký pižlám jak třeba a čím... celý příspěvek > |  | Kolik a jaké krmivo?, 20.6.2012 Moc děkuju, snad to nezvoram...
|  | Kolik a jaké krmivo?, 19.6.2012 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik a jaké krmivo je nejlepší pro štěně bílého švýcarského ovčáka. Jsem naprostý začátečník. Asi se tu objeví nějaké výsměšné komentáře, ale jestli mi někdo poradíte, budu moc vděčná. |  | Chlapice, 13.2.2012 Dobrý den.CHlapice není vhodná na toto.Její reakce je rychle hojit ANO-ale zahojí i se špatnými věcmi -hniloba, hnis.Používejte :zlatobýl: hojí a čistí rány.Je dobré používat infra záření.Součást u horského sluníčka. Toto posílám až dnes kdy jsem na... celý příspěvek > |  | Jak rozmnožit thuje, 8.1.2012 Dobrý Den.
Chci se zeptat kdy se thůjky měli stříhat? |  | Karafiat, 5.1.2012 prosím kde se dají sehnat sazenice tyrolských karafiátů dík |  |
|  |
 |
|
|
|