Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uvazovani a ohybani revy, 26.2.2017
Nejdříve vše šmahem ořežu a ostříhám, pak teprve ohýbám a vyvazuji. Je to praktičtější, jde to pak oboje rychleji. S počítáním oček se nezdržuju, tažeň ustřihnu poněkud delší. Počet oček doladím až při vyvazování.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 25.2.2017
A je to tady. V Hradci Králové mají pupeny angreštů zelené špičky! V poledne nic moc, ale večer už jednoznačně. Takže příští týden zopakuji postřik mědí. Se smáčedlem.
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 25.2.2017
Já stříknul měděj už před týdnem a dál budu vyhodnocovat situaci...
Suchá skvrnitost listů peckovin, 22.2.2017
Mankozeb a propineb jsou podobné sloučeniny. Jejich mísení je zbytečné, ale s azolem (Horizonem) je velmi vhodné.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 18.2.2017
Koukal jsem, že se dá na internetu koupit přípravek Signum 2x15 g za rozumnou cenu. Letos ho vyzkouším.
Plastový sud na zeli, 18.2.2017
Náhodou jsem na internetu narazil na plastový zelák a k němu se hned prodávají i plastové sáčky. Musí se používat?
Rajčata 2017, 16.2.2017
Vysévám 20. - 25. 3. a často si říkám, že jsem mohl ještě týden počkat. Když jsou tak akorát a chci je dát na záhon, tak přijdou zmrzlí...
Co Vaše réva 2017, 13.2.2017
Hezké. Ty kmeny ve spodním vinohradu v meziřadí tam patří?
Neznámá kytička, 13.2.2017
Tupoušek?
Co Vaše réva 2017, 12.2.2017
Dnes jsem začal řezat a ještě jedno krátké odpoledne a budu mít hotovo. Bylo nad nulou, réví vlhké, šlo pěkně ohýbat. Očka zdravá, mrazy zatím snad škodu nenapáchaly. Dorazily mně 3 sazenice z Kruhu (Boglárka, Conegliano a Pomerančová) a vypadají... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 4.2.2017
A je to stoprocentně strupovitost? Zrovna na tom Topazu jsou ta postižená pletiva jakoby vystouplá.
Sadba šalotky množilky, 4.2.2017
Vloni měl sadbu Hornbach. Nakonec jsem ji ale nevyzkoušel. Měli více odrůd.
Stínomilné hrnkové květiny, odolnost do -5°C, 29.1.2017
Fuchsie mráz nevydrží (i když jsou i mrazuvzdorné druhy). Aukubu mám mnoho let a bude mít už více jak metr. Dá se ale řezat podle potřeby. Ta mráz snese bez problémů. Jednu malou mám vysazenou venku. Také jsem ji zahlédl v serálu Big Ben. Měli ji v... celý příspěvek >
Rajčata 2017, 28.1.2017 Obsahuje fotku
A ještě vyzkouším Valdo...
Rajčata 2017, 26.1.2017
Toro F1 je bezproblémové rané rajče. Mohu doporučit. Myslím, že dozraje i ve vyšší poloze právě proto, že je rané.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika