|
Příspěvky uživatele - 105.45
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba na sazenicích paprik, 5.4.2015 Dodatek: Osivo bylo jak kupované, tak z paprik vypěstovaných, tak i z paprik koupených v supermarketu. |  | Choroba na sazenicích paprik, 5.4.2015 Sazenice jsem vypěstovala za semen. K vysázení do kelímků jsem použila kupovaný substrát, ale i vlastní kompost a hlínu ze zahrady, herbicidy nepoužívám. Ale kromě sazenic zeleniny mám i spoustu jiných kytech. Mšice jsou možné. Ale začala jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba na sazenicích paprik, 5.4.2015  Nevíte někdo, co způsobilo krabacení listů u mých paprik? Nemají to všechny, jen několik. Papriky pěstují již několik let, ale takto nevypadaly nikdy.
Děkuji
Marie |  | Cheekoo, 2.2.2014 Děkuji za rychlou odpověď. Taky jsem gůglovala, ale nic nenašla.
Marie |  | Cheekoo, 2.2.2014  Nevíte, prosím, někdo. jak se česky nebo alespoň latinsky jmenuje strom, z něhož pochází toto ovoce? Anglicky se jmenuje Cheekoo. Je dovezené z Pakistánu.
Děkuji Marie
|  | Samice zakousla všechny mladé, 13.10.2013 Jano, pokud tě to potěší, tak mám podobnou zkušenost. Asi tak před týdnem mně samice, která měla už dvakrát mladé, všechny naházela do misky z vodou - prostě je utopila. Nikdy se mi nic takového nestalo. Už se mně stalo, že hnízdo rozdupala nebo... celý příspěvek > |  | Cibule z Kréty, 20.9.2012  Foto |  | Cibule z Kréty, 18.9.2012 Kdo zná název této cibuloviny, která roste nejen na Krétě? |  | Roubování tomelu, 5.1.2012 Protože už je zima a mělo by se roubovat brzy z jara, tak se ptám: "Kdy je potřeba vzít rouby? A také co s podnožemi. Mám nyní rostliny venku v květináčích zahrabané na záhonu."
Děkuji za odpověď
Marie |  |
 |
|
|
|