Příspěvky uživatele - 105.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroba na sazenicích paprik, 5.4.2015
Dodatek: Osivo bylo jak kupované, tak z paprik vypěstovaných, tak i z paprik koupených v supermarketu.
Choroba na sazenicích paprik, 5.4.2015
Sazenice jsem vypěstovala za semen. K vysázení do kelímků jsem použila kupovaný substrát, ale i vlastní kompost a hlínu ze zahrady, herbicidy nepoužívám. Ale kromě sazenic zeleniny mám i spoustu jiných kytech. Mšice jsou možné. Ale začala jsem... celý příspěvek >
Choroba na sazenicích paprik, 5.4.2015 Obsahuje fotku
Nevíte někdo, co způsobilo krabacení listů u mých paprik? Nemají to všechny, jen několik. Papriky pěstují již několik let, ale takto nevypadaly nikdy. Děkuji Marie
Cheekoo, 2.2.2014
Děkuji za rychlou odpověď. Taky jsem gůglovala, ale nic nenašla. Marie
Cheekoo, 2.2.2014 Obsahuje fotku
Nevíte, prosím, někdo. jak se česky nebo alespoň latinsky jmenuje strom, z něhož pochází toto ovoce? Anglicky se jmenuje Cheekoo. Je dovezené z Pakistánu. Děkuji Marie  
Samice zakousla všechny mladé, 13.10.2013
Jano, pokud tě to potěší, tak mám podobnou zkušenost. Asi tak před týdnem mně samice, která měla už dvakrát mladé, všechny naházela do misky z vodou - prostě je utopila. Nikdy se mi nic takového nestalo. Už se mně stalo, že hnízdo rozdupala nebo... celý příspěvek >
Cibule z Kréty, 20.9.2012 Obsahuje fotku
Foto
Cibule z Kréty, 18.9.2012
Kdo zná název této cibuloviny, která roste nejen na Krétě?
Roubování tomelu, 5.1.2012
Protože už je zima a mělo by se roubovat brzy z jara, tak se ptám: "Kdy je potřeba vzít rouby? A také co s podnožemi. Mám nyní rostliny venku v květináčích zahrabané na záhonu." Děkuji za odpověď Marie
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika