|
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 8.5.2014 Ošetřil jsem tímto balzámem roubovance révy a musím konstatovat že jako jedinné mezi ostatními šly do kytek, bohužel. Nyní už nevěřím že je to náhoda a na tento balzám si biudu dávat velkého majzla. |
 |
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 8.5.2014 Dnes jem pod geotextilii vysadil melouny. |
 |
|
 |
Jak postupovat s těmito rajčaty?, 8.5.2014 Normálně je jedna (přiložená) odměrka na 10 litrů vody, dávám i dvě. |
 |
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 8.5.2014 V maličkostech jako je slunce a půda. |
 |
Jak postupovat s těmito rajčaty?, 8.5.2014 Kristalon Start (nebo jiné podobné ve vodě rozpustné) jednou týdně, klidně bych dal i dvě odměrky na 10 litrů vody. |
 |
Jak postupovat s těmito rajčaty?, 8.5.2014 Mám tomu rozumět že jste vysel semena a pak jste rostlinky předal známé na vypěstování? Na to že jsou rostliny měsíc a půl staré, tak jsou dost malé. Nechal bych je ještě v kelímkách, trochu přihnojil ale každopádně s nimi ven. Alespoň 14 dnů bych je... celý příspěvek > |
 |
Kadeřavost už nyní, 6.5.2014 Stačil jsem ošetřit jen 2x a to ještě ve zkráceném termínu, na osmi broskvoních jsem našel pouhé dva lehce napadené lístečky. Tak "čisté" stromy jsem ještě neměl. |
 |
Stolní réva a Giberelin, 6.5.2014 Díky, ten sprej jsem již ohlížel, bohužel není tam popis ohledně složení. Jdu Gibberelin objednat na eBay. |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 6.5.2014 Když Vám vadí tak jeden vyštípněte, pokud je rostlina vitální tak utáhne klidně i ty dva, ovšem tu Děvočku (pokud je to Sladkaja děvočka) nevyštipujte, ta je keříčková. |
 |
Prosím o rychlou radu ohledně rajčat, 6.5.2014 Jestli tomu dobře rozumím tak mají rajčata kořeny v posečené trávě? V tom případě tráva začíná "kompostovat" a tím pádem se i zahřívat. Na druhou stranu se mi nejeví rajče v nějakém špatném stavu a předpokládám že bude v pořádku. Listy mohou zasychat... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stolní réva a Giberelin, 6.5.2014 Réva prozatím krásně jde a tak se začínám vracet k myšlence na použití tohoto růstového hormonu, který se mmj. používá ke zlepšení vzhledu a zvětšení bobulí stolních a bezsemenných odrůd révy. Shlídl jsem nějaká videa, kde jím ošetřuje odrůdu Lora,... celý příspěvek > |
 |
Jak se zbavit pařezu?, 6.5.2014 Teď nevím jak se ta firma jmenovala ale správní rada byla dědeček, babička, vnučka, pejsek, kočička ale bez myšky s tím nehli. |
 |
Co vaše réva? (2014), 6.5.2014 Vypadá to že jsme to přečkali bez úhony (ťuk ťuk ťuk), někdy kolem půlnoci jsem měl u baráku na teploměru kolem 9°C, takže na zahradě o 3-4° méně. Obavy z teplot snad již skončily a na pořadu dne jsou další. Snad nezaprší do květu aby se ta... celý příspěvek > |
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 4.5.2014 Já je nemám ale tipl bych si že to bude némlich to samé jako Indigo Rose. |
 |
Vajíčka škůdce?, 4.5.2014 Přesně tak, perlovitost.
|
 |