Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Náhlé zaschnutí vyrašených letorostů u letošní broskve, 8.5.2014
Ošetřil jsem tímto balzámem roubovance révy a musím konstatovat že jako jedinné mezi ostatními šly do kytek, bohužel. Nyní už nevěřím že je to náhoda a na tento balzám si biudu dávat velkého majzla.
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 8.5.2014
Dnes jem pod geotextilii vysadil melouny.
Jak postupovat s těmito rajčaty?, 8.5.2014
Normálně je jedna (přiložená) odměrka na 10 litrů vody, dávám i dvě.
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 8.5.2014
V maličkostech jako je slunce a půda.
Kristalon Start (nebo jiné podobné ve vodě rozpustné) jednou týdně, klidně bych dal i dvě odměrky na 10 litrů vody.
Mám tomu rozumět že jste vysel semena a pak jste rostlinky předal známé na vypěstování? Na to že jsou rostliny měsíc a půl staré, tak jsou dost malé. Nechal bych je ještě v kelímkách, trochu přihnojil ale každopádně s nimi ven. Alespoň 14 dnů bych je... celý příspěvek >
Kadeřavost už nyní, 6.5.2014
Stačil jsem ošetřit jen 2x a to ještě ve zkráceném termínu, na osmi broskvoních jsem našel pouhé dva lehce napadené lístečky. Tak "čisté" stromy jsem ještě neměl.
Stolní réva a Giberelin, 6.5.2014
Díky, ten sprej jsem již ohlížel, bohužel není tam popis ohledně složení. Jdu Gibberelin objednat na eBay.
Rajčata pro sezónu 2014, 6.5.2014
Když Vám vadí tak jeden vyštípněte, pokud je rostlina vitální tak utáhne klidně i ty dva, ovšem tu Děvočku (pokud je to Sladkaja děvočka) nevyštipujte, ta je keříčková.
Prosím o rychlou radu ohledně rajčat, 6.5.2014
Jestli tomu dobře rozumím tak mají rajčata kořeny v posečené trávě? V tom případě tráva začíná "kompostovat" a tím pádem se i zahřívat. Na druhou stranu se mi nejeví rajče v nějakém špatném stavu a předpokládám že bude v pořádku. Listy mohou zasychat... celý příspěvek >
Stolní réva a Giberelin, 6.5.2014
Réva prozatím krásně jde a tak se začínám vracet k myšlence na použití tohoto růstového hormonu, který se mmj. používá ke zlepšení vzhledu a zvětšení bobulí stolních a bezsemenných odrůd révy. Shlídl jsem nějaká videa, kde jím ošetřuje odrůdu Lora,... celý příspěvek >
Jak se zbavit pařezu?, 6.5.2014
Teď nevím jak se ta firma jmenovala ale správní rada byla dědeček, babička, vnučka, pejsek, kočička ale bez myšky s tím nehli. 
Co vaše réva? (2014), 6.5.2014
Vypadá to že jsme to přečkali bez úhony (ťuk ťuk ťuk), někdy kolem půlnoci jsem měl u baráku na teploměru kolem 9°C, takže na zahradě o 3-4° méně. Obavy z teplot snad již skončily a na pořadu dne jsou další. Snad nezaprší do květu aby se ta... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 4.5.2014
Já je nemám ale tipl bych si že to bude némlich to samé jako Indigo Rose.
Vajíčka škůdce?, 4.5.2014
Přesně tak, perlovitost.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika