|
Příspěvky uživatele - 193.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kačena čínská, 16.10.2013 už minulý týden jsem je přestala na noc zavírat. Pokud se neozve kuna, celou zimu budou volně puštěné a mít otevřené domečky. Vodu dávám v kyblíku (ten menší černý stavební). Jeden plný kýbl (pro 2 husy a 3 pižmovky) ráno a odpoledne doplním. Pokud... celý příspěvek > |  | Jateční váha perliček, 16.10.2013 pár jsme jich zabíjeli po 4. měsíci, čistá váha 800-900g. Po půl roce si myslím, že je tak akorát čas. |  |
|  | Kačena čínská, 2.10.2013 Máme je celý rok venku, mají ve výběhu nezateplenou "psí" boudu, kam je hlavně přes léto (kvůli kunám) přes noc zavírám. Jinak do domečku sami nechodí. Na jaře boudu rozdělím na dvě poloviny deskou (má vchody ze dvou stran) a každá kačka sedí v jedné... celý příspěvek > |  | Kachna pižmová - přezimování, 8.7.2013 Chováme je venku, celou zimu loňskou zimu přečkaly jen s malým přístřeškem vystlaným slámou. Zima nevadí, potřebují jen trochu suchého místa. Letos nám chodí kuna na drůbež, takže kachny bydlí přes noc v psí boudě na kterou jsem přidělala dvířka a... celý příspěvek > |  | Dotaz na kozlíka, 24.5.2013 Najít jiného veterináře, který se případem bude opravdu zabývat! Tedy pokud ho chcete opravdu zachránit. |  | Slepice a cizí kuře, 2.5.2013 Do bedničky, nad ně lampičku s žárovkou (používám 60W), vodu do malé napaječky nebo mističky (tak, aby se neutopila) a krmení. Po měsíci, když bude teplo, můžou pomalu ven, do kurníku bych je zařdila pomalu, třeba oddělit pletivem od ostatních a po... celý příspěvek > |  | Kdy začíná kohout kokrhat, 5.3.2013 zhruba v půl roce. A kokrhají celý den :). Máme jich několik a už ráno po 5 hodině, kdy jim otvírám dvířka, slyším v kurníku kokrhání. Několikrát se mi stalo, že jsme nezavřeli malého zdrobnělého a zůstal přes noc venku. Vylezl si k sousedovi na... celý příspěvek > |  | Stanovina na altánek a houpačku, 5.1.2012 dobrý den, prosím můžete napsat kontakt na prodejnu do spytihněvi. mám podobný prodej s houpačkou a nikde se nemohu dopátrat slušného materiálu
Děkuji Horáková
|  |
 |
|
|
|