Příspěvky uživatele - 120.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysvětlí mi někdo rozdíl v křovinořezech Solo?, 18.2.2009
Podle mě, když porovnáte váhy profi a farm, tak asi hlavní rozdíl bude v použitých materiálech. A profi řada bude zdřejmě osazena robustnější úhlovou hlavou, ale snad se k tomu vyjádří někdo kompletentní.
Výběr pily na šmrdlání kolem domu, ne šunt, 14.2.2009
Já osobně jsem přesvědčen o tom že většinu problémů si lidi dělají sami, např. zanedbaná údržba, špatné palivo nebo špatný výběr výkonu.  Takový by potom pořebovali servis opavdu nejlépe doma a servisáka z rodiny.  
Mazání řetězu - hydros, 14.2.2009
Vzhledem k tomu že už byl jednou použítý tak bych ho pro sichr přefiltroval třeba přez punčochu.
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 11.2.2009
 Ono je hodně velký rozdíl dělat zemědělství jako koníček při výnosném zaměstnání, nebo jako hlavní zdroj obživy.
Elektrická stihlka pre ženu, 23.1.2009
Ono by to podle mě ale chtělo k té pile ještě nějaký kozlík, nebo stojan kde by bylo možné to dřevo pevně uchytit. Protože jestli to paní bude řezat volně tak to moc bezpečné nebude.
Otazka pro Radka B, 14.1.2009
No pane G.L když vymountuji motor z křovinořezu a namontuji ho na kolo, tak ho asi používám pro jiný účel nebo ne.Tudíž si myslím že by ta případná reklamace byla marná. To je asi to samé jako kdyby jste koupil auto vymontoval motor, namontoval... celý příspěvek >
stihl 260, 14.1.2009
Tak se na to podívejte z téhle strany: Pan Radek nebo pan J.S nebo kdokoliv jiný tady někomu v dobré víře poradí i když ten stroj neviděl, tudíž je tam určité malé procento že se může mýlit, a kdýž poradí správně, (což je samozdřejmě častěji) tak se... celý příspěvek >
Otazka pro Radka B, 14.1.2009
Sice tomu moc nerozumím, ale nějaká inspirace by mohla být na stránkách motokola.cz.
Stenson 5200, 13.1.2009
Zde je k vidění nový typ husqvarny
Stenson 5200, 12.1.2009
Vážně to není made in Chaina viz obrázek, tak si to porovnejte s touto.
TK, TZ, MT, Holder, 5.1.2009
Na studené starty se dá koupit speciální sprej, který se nastříká do sání, mají ho většinou na benzinkách. Já používám u zetora 25 etér, trošku ho nakapu na hadřík a přiložím k sání. Chytá i v -20, a to nemám funkční žhavení.
4 X 4 proti malotraktoru, 3.1.2009
No ono by to možná po nějakých úpravách i šlo, ale nebylo by rozumější auto s vlekem na vlek naložit nějakou vari (nebo něco podobného)s pluhem. Jestli chcete pěstovat brambory tak to ale není jen o zorání taky se musí sázet proorávat a vyorávat a to... celý příspěvek >
Co s kaprem?, 20.12.2008 Obsahuje fotku
My sice kupujeme mraženého kapra, ale někde jsem slyšel že nejšetrnější je mu ostrým nožem naráz odříznout hlavu. A pamatujte si že nelepší ryba je prase. Jinak všichni ať máte krásné a klidné vánoce a příští rok ať se vám dáří vše na co... celý příspěvek >
krovinorez makita - dolmar, 18.12.2008
Podle mě to bylo ze strany pana J.S myšleno tak, aby čtenáři pochopili že dolmar patří mezi světovou špičku ,ale kdo nechce tak to stejně nepochopí a furt bude rýt. To s těmy náhradnímy díly mělo podle mě úplně jiné souvislosti.
Pozor na nákup motorové pily, 11.12.2008
Osobně pochybuji že toto forum bude číst někdo ze Zelené zahrady a to je právě chyba. Chtělo by to znát i jejich vyjádření on totiž papír snese hrozně moc.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika