|
Ničení pařezů, 26.10.2011 Nejrychlejší způsob je ho vyrvat.Viz můj návod výše. |
 |
Pařezy, 26.10.2011  tady máte přehled:
Trhání pařezů
Trhání pařezů je možné více způsoby. Záleží na velikosti a hlavně jaké má kořeny-do stran nebo dolů.Vhodné je neřezat stromy u země ale hned je vyrvat, dokud mají kmen, který působí jako páka.
Chemické... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Odstranění pařezu, 20.10.2011  Hupcuk je tohle Viz obr. |
 |
Sekačka na 3 ha zahradu, 9.10.2011 traktor TZ4-k 14 a bubnovku |
 |
Stará lípa, 9.10.2011 pokácet než to na někoho spadne.Ale pokud jste to již nahlasil na úřadě, tak bych to neděl, jelikož ot tomto záměru ví a pokud to shodíte a oni příjdu že se na něj dou podívat a ona tam nebude, tak je to dost velký problém.Pokud by to úředníci nějak... celý příspěvek > |
 |
Pařezy, 15.9.2011 Trhání pařezů je možné více způsoby.Záleží na velikosti a hlavné jaké má kořeny-do stran nebo dolů.Pařezy trhám už 8 let.Takže můžu poradit.
Chemické sarapatičky jsou na prd.
1 možnost -pařezová fréza-rychlý způsob zrušení pařezu ale ne celého.
2... celý příspěvek > |
 |
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 27.6.2011 Dobrý den.Mě ten slavný výrobek Algea away prostě nezabral.Použil jsem ho podle návodu a nic.Ze začátku se zdálo, že zabírá.Ted si ale řasa roste vesela dál.V čem může být chyba?Děkuji |
 |
Filtrace, 21.5.2011 Dobrý den.Je mi jasné, že molitan budu muset prát i u komerčních filtru.Jen doufám, že to nebude taková fušku jako ted.Mám sud, v něm dva molitany o pruměru 62 cm.Ty.když jsou plné vody, tak jsou těžké a i obtížně se perou.Koukal jsem ted na filtr... celý příspěvek > |
 |
Který filtr je lepší?, 12.5.2011 Dobrý den.Má někdo zkušenosti s filtry Biotec 10.1 nebo s Omega 2?Mám jezírko o objemu 15 metru, ryb asi 25 do 40 cm.Ne koi kapry.Který filtr bude pro mě lepší popřípadě uvítám tip na jiný filtr.Děkuji |
 |
Řasa v jezírku teď na jaře, 11.5.2011 Dobrý den.I já mám problém s řasou.Má barvu šedozelenou a je prostě všude.Na stěnách, na rostlinách a kamenech.Pokud do ní štouchnu rozpadne se na kousky.O jaky tip řasy jde a jaky přípravek použít.Jinak je voda čistá.Děkuji |
 |
|
 |
Filtrace, 9.5.2011 Dobrý den.Mám jezírko o objemu 15 kubíku.V něm 7 jesenu- 25cm,4 líny,25 karasu do 20 cm.Mám doma dělanou jednoduchou filtraci ze sudu a molitanu.Voda čístá.Ale to vypírání molitanu mě už unavuje.Uvažuji o koupi filtru Filtr Omega 2 bez UV.Má někdo s... celý příspěvek > |
 |
Likvidace vláknité řasy - Perkarbonát sodný, 27.4.2011 Dobrý den.Kamarád používá na omezení řas sul.Kuchynskou bez jodu.1 kg na 1 000 litru vody.Vodu má čistou a bez řas.Sám nemám odvahu to vyzkoušt.Nemá někdo zkušenost se solenim jezírka? |
 |