|
Příspěvky uživatele - 91.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar MS 430 U nebo MS 340?, 8.6.2008 Tak i má 340 má zase něco naběháno a tak se rád podělím o zkušenosti.Dlouho jsem si hrál se seřízením volnoběhu, ale snad se povedlo.Do trávy zajíždí jako divý, jen ten trojzubec se brzy ztupil.Je to Oregon made in Japan a zaráží mne u něj, že je... celý příspěvek > |  | Dolmar MS 340?, 18.5.2008 Spokojený zatím jsem, Jen byl malinko problém s Italskou poloautomatickou hlavou.Struna v ní byla namotána špatně, takže nešla vytahovat, ale to byla otázka chvilky. Velmi příjemně mne překvapila hlavně spotřeba, přišlo mi že na jednu nádrž to jede... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar MS 430 U nebo MS 340?, 29.3.2008 Tak jsem pořídil za 11500,- MS 340, rád bych se ještě zeptal jak často mazat ten převod na hřídeli. V příručce se o tom nezmiňují a prodejce mi také neodpověděl podle mých představ. Dá se určit po kolika nádržích asi mazat? |  | Dolmar MS 430 U nebo MS 340?, 12.3.2008 Rozhodl jsem se koupit křovinořez Dolmar MS 430U, ale nyní je v akci i 340 za rozumný peníz. Rád bych věděl, zda je v nich nějaký podstatný rozdíl. U 430 mne zaráží vysoká hmotnost a velká nádrž,což bude asi souviset se spotřebou. Tak zda se vyplatí... celý příspěvek > |  | Dolmar či Husqvarna?, 22.12.2007 Servis HQ - 2 km, Dolmar - 6 km, To asi není tak podstatné. Mám zahradu 25x35m, druhou o něco menší. Je tam i nějaký nálet, sečení 3x do roka, špatný terén. Ten Dolmar se mi docela líbí, u HQ mne překvapila (nemile) cena verzus výkon. |  | Dolmar či Husqvarna?, 22.12.2007 Rád bych si na jaře pořídil křoviňák, po dlouhém vybírání se rozhoduji mezi dvěma stroji a to Dolmar MS-430U a Husqvarna 323R. U Dolmaru je přitažlivý výkon, u Husqvarny zase servis v místě bydliště. Poradí někdo prosím? |  | životnost netkané textilie, 14.10.2007 Zkulturňuji okolí domu po stavbě a připravila jsem kousek pozemku pro setí trávníku. Původně zde byl sklad desek, štěrku a podobně, a občas nějaký plevel. Proto jsem použila černou netkanou textilii a na ni asi 10 cm nové zeminy. Snad to zabrání... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|