|
Příspěvky uživatele - 214.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 2.2.2010 Také se mi tyto termíny zdají příliš pozdní.Tedy záleží na tom, čeho chceme dosáhnout. Loni v lednu a únoru jsem domů jezdila jen na víkendy a z neznámých důvodů mi nevzešly dvě odrůdy paprik.Asi vnějšími faktory.Další jsem vysévala až v březnu a... celý příspěvek > |  | Za kolik prodat slivovici, 2.2.2010 Pro pana 51.65 mám radu: udělejte si 10.4.2010 výlet do Tvarožné Lhoty na Slavnost oskoruší. Mnohé se dozvíte, mnohé ochutnáte / okoštujete/ a bude se Vám lépe rozhodovat.MH |  |
|  | Čačanska Najbolja, 2.2.2010 Ale to nebuďte smutný.Loni byla nadúroda všude, až mi, vnučce profesionálního páleníka, srdce usedalo, když jsem viděla metráky švestek ležet na zemi. Je otázka, co budou sypat další roky.A zdravá švestka je zdravá švestka.Také jsme před několika... celý příspěvek > |  | Kopr, 1.2.2010 To Vám závidím, za mého dětství ho byla plná humna, rostl všude.Tedˇ kopr musím vysévat a stále ho nemám dost.Tedy bráno s rezervou. Já jsem hrozně hamižná, všechno bych sklízela 7x do týdne.Abych mohla rozdávat.To mi dělá snad největší radost.... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 1.2.2010 Zdravím všechny. Takže popořadě.Ráno jsem obešla květiny v bytě. Nezačala jsem ale dobře. Zjistila jsem, že bonsaj - typu vor neboli prám-onemocněla chřipkou.Asi mexickou. I když jsem ji odsunula stranou, chlad ze zapomenutého otevřeného okna v mrazu... celý příspěvek > |  | Kočka na zahradě, 1.2.2010 Vážený pane Alí, no tak, buďte, prosím, k těm, kdo se bojí třeba o děti, jak se tady psalo, trošku smířlivější.Ale vážně. Když jsem četla příspěvky, usmívala jsem se při vzpomínce na našeho syna.Když mu byl necelý rok, ještě nechodil, lezl, naučil se... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 31.1.2010 Také já se po dlohé době připojuji s pozdravem. Když pročítám stránky a prohlížím úžasné fotografie nevěst a ženichů, úplně se dojímám.Vzpomínám na naši stařenku, která měla nádherných nevěst plná okna. Vlastně si nevybavuji, že by v létě byly v... celý příspěvek > |  | Brambory bez natě, 15.8.2009 Manžel poseče napadenou nať také, pokud ještě stonky jakž takž drží.Potom už hrozí nebezpečí, že jsou poškozeny hlízy.Jestli nať uhnila až k půdě, myslím, že byste měl brambory vykopat, dále já osobně bych je vyprala, aby se daly dobře roztřídit... celý příspěvek > |  | Rychlá pomoc mých paprik?, 14.8.2009 Nechci polemizovat o velikosti květináčů, ale vycházím-li z předpokladu, že se papriky sází do sponu přibližně 35x70cm, zvolila bych nádoby prostě větší.Nynější odrůdy jsou velmi výkonné a vyplatí se jim vyhovět.Jinak - na ty nimraté bestie bych... celý příspěvek > |  | Rychlá pomoc mých paprik?, 14.8.2009 Při pročítání Vašich předešlých dotazů jsem si všimla více věcí.V první řadě - papriky máte dle mého názoru v příliš malých květináčích.Pokud intenzivně nepřihnojujete, nemohou prosperovat.Myslím, že deficit živin je z fotografií zjevný.Proto... celý příspěvek > |  |
|  | Paprika - nevím co s ní je, 24.7.2009 Tento problém známe také.Domnívám se, že se jedná o sclerotiniovou infekci-tedy houbovou chorobu.Teď, když jsou papriky v plné plodnosti, se asi nedá dělat nic jiného než zlikvidovat nakažené rostliny a důsledně větrat. Máme papriky dost zahoustlé,... celý příspěvek > |  | Umývání brambor při sklizni?, 23.7.2009 Promiňte, nerada jsem byla protivná.Pouze jsem chtěla odpovědět Dr.Vysloužilovi a té poznámky mi bylo líto.Navíc každá hospodyně před kuchyňským zpracováním své výpěstky očistí a hlavně omyje a tak je zbaví případných reziduí.Přišlo mi to jednoduché.... celý příspěvek > |  | Umývání brambor při sklizni?, 23.7.2009 Trošku se omlouvám za jízlivou reakci, ale copak jste nikdy neslyšel, že lékař doporučil výplach úst právě hypermanganem? Takže jsem nepochopila, čeho vlastně se poznámka o chuti týká, jestli máte na mysli "chemii" či co.Zdravím.MH. |  | Umývání brambor při sklizni?, 23.7.2009 Jistě, když se nudím, jím ho lžící!! |  | Umývání brambor při sklizni?, 23.7.2009 Dobrý den, zdravím všechny zahrádkáře.Brambory omýváme růžovým roztokem hypermanganu už spoustu let, snad třicet, a k naší plné spokojenosti. Manipulace s hlízami je potom mnohem jednodušší, o čistotě úložných prostor nemluvě.Myjeme i brambory určené... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|