Příspěvky uživatele - 145.89

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Spirit, 16.12.2011
Po zkušenostech s křovinořezem Hecht a firmou Werco jsem se vrátil k ruční kose. Ale teď mi ve schránce přistála tahle nabídka: Čtyřtaktní křovinořez Spirit 138 B. Máte s tímhle vehementem nějaké zkušenosti? Uvažuji, jestli bych na to neměl zase... celý příspěvek >
Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 7.9.2011
Zdá se mi to až podezřele levné. Máte s tím někdo nějakou zkušenost (abych se zase nedal napálit na nějaký aušus)? Potřebuji jen občas posekat zahradu, každý den to v provozu nebude.
Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 1.9.2011
Dostal jsem jako dárek k narozeninám křovinořez Hecht, při druhém sekání se kousnul, opravili mi to v záruce, prý bylo špatné ložisko. Po opravě jsem s tím krámem krátce sekal a kousnul se znova, to mi už v záruce neopravili, prý tam byl starý benzín... celý příspěvek >
Úhyn karáskú, 1.8.2011
Dobrý den, rád bych se podělil také o naše trápení. Během jednoho měsíce)července) nám uhynula celá obsádka karase stříbřitého na dvou rybnících. celkové množství uhynulých ryb je cca 50metráků což ve velikosti uhynulých ryb znamená cca12500ks, Tímto... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika