Příspěvky uživatele - 214.160

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nová sezóna na zahradě, 3.1.2011
no letos se hlavne zamerim na dyně... a hlavne potrebuji take dyne na seminka  -doporucili mi nejakou olejnou nebo opavskou... mel ji nekdo... a konecne se dockam Ačokči
Výsev rajčat, 3.1.2011
ja aukro pouzivam na neco jineho.. ale dobre se nakupuje na polskem aukru nebo Allegro --je tam osiv jake vam zamane.. Polaci jsou velci pestitele.. tak vsem doporucuji... je to fakt uzasne... nekteri maji moznost poslat do zahranici a nekteri co... celý příspěvek >
Výsev rajčat, 2.1.2011
ahoj.. ja uz jsem zacala a mam vyseto... to co jsem vysela mam vypsano v jine diskuzi "Nová sezona na zahradě". ja totiz jsem vysela jak rajcata tak i papriky... a hlavne abych nezmeskala tak celer
Pomoc s identifikací rostlin, 30.12.2010 Obsahuje fotku
vetsina tech rostlin s fotek mi roste na bazinatem pozemku a z te suche travy delam dekorace do kvetin na suchou vazbu.. je to dobra trava... a treba ve vencich vypada dobre...
Vaše nejoblíbenější top odrůda rybízu červeného příp. bílého, 30.12.2010
ja mam take svuj oblibeny rybiz a patri tam cerveny, ale bohuzel to bylo posledni, co jsem namnozila uz pred dosti lety po babicce,,, nemam foto, ale ma to mensi plody nez jine cervene rybizi a byvaji v hroznech,,,, chut sladka- jen trochu vice prace... celý příspěvek >
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 30.12.2010
neguse mam ze skolky bojkovice od pana Peska. on se zabyva starymi odrudami-
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 30.12.2010
ja ji mam... jako nezda se mi chutove spatna, ale neumim spravne popsat tu chut.... jako mam ji stromkovou a zda se mi ze celkem dost plodi.. mozna to je jen muj pohled na stejne stare jine angresty, ale nechytlo mi to letos ani to padli..a nicim... celý příspěvek >
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 29.12.2010
no pry neni zaden angrest, tak dobry jako Negus... ja ho mam v zahrade..
Nová sezóna na zahradě, 29.12.2010
Tak dneska jsem uz zacala sezonu vysevu... nekolik druhu paprik, rajcat jsem vysela po 5 seminkach..... rajcata Spencer, Idyl, Stupicke, Dulcia, Ildi, Perun, Citrina, Vilma, Balkonzauber, Odeon, Patria, Romus, Homer, Pavlina, Hana, Slava Poryni,... celý příspěvek >
Nová sezóna na zahradě, 27.12.2010
ahojky mam jeste jeden dotaz..moc se v tom nevyznam. chtela bych si letos koupit petunie F1, kdyz ji zkusim pak zkusim namnozit stejnym zpusobem jako treba muskaty.-- budou mi kvest stejne jako ty puvodni F1.. nebo jinak,.,?
Nová sezóna na zahradě, 27.12.2010
po novem roce, budu delat takove experimenty vetsi nez obvykle... Protoze pocasi nebude lepsi nez letos... a tak budu pestovat vsechno vedle sebe.. a budu akorat hnojit kravskym hnojem... Myslim tim, ze kvetiny se zeleninou v jednou... celý příspěvek >
Nová sezóna na zahradě, 25.12.2010 Obsahuje fotku
Manzel mi ukazoval seminka papriky, volsky roh, ze bychom to jeho babicce predpestovali sadbu k natrozeninam.. je to stara pani ale porad ji tesi byt ve svem skleniku a pestovat papriku do leca... a tak nevim, jakou to ma chut..nebo jestli to mel uz... celý příspěvek >
Nová sezóna na zahradě, 25.12.2010
Tak perun, je posledni dobou hodne rajcatek ale na ukor kvality.. hodne se nici.. jako kdyz nejake dozdrajou bez poskozeni jsou na miscemoc pekne s ostatnimi temi drobnymi rajcatky, jako me to hodne zklamalo..ale pestovat opet budu, protoze manzelovi... celý příspěvek >
Nová sezóna na zahradě, 22.12.2010
chystam se objednat rajcata F1, ale nevim jake mi doporucite, protoze letos mi vydrzela celou sezonu az do mrazu... tak letos chci zkusit vice F1 - jestli jsou odolne nebo ne.. ja mela cherollu a ja ji ani nestrikala proti plisnim atak ruzne.. ze... celý příspěvek >
Nová sezóna na zahradě, 19.12.2010
pane Mirku, jak mam od vas ty physalis, kdy se vysevaji podle vas... ja vim, ze je moc brzo - ale ja tu moji, co byla loni zkusim vyset uz drive...
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika