|
Příspěvky uživatele - 214.160
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nová sezóna na zahradě, 3.1.2011 no letos se hlavne zamerim na dyně... a hlavne potrebuji take dyne na seminka -doporucili mi nejakou olejnou nebo opavskou... mel ji nekdo... a konecne se dockam Ačokči |  | Výsev rajčat, 3.1.2011 ja aukro pouzivam na neco jineho.. ale dobre se nakupuje na polskem aukru nebo Allegro --je tam osiv jake vam zamane.. Polaci jsou velci pestitele.. tak vsem doporucuji... je to fakt uzasne... nekteri maji moznost poslat do zahranici a nekteri co... celý příspěvek > |  |
|  | Výsev rajčat, 2.1.2011 ahoj.. ja uz jsem zacala a mam vyseto... to co jsem vysela mam vypsano v jine diskuzi "Nová sezona na zahradě". ja totiz jsem vysela jak rajcata tak i papriky... a hlavne abych nezmeskala tak celer |  | Pomoc s identifikací rostlin, 30.12.2010  vetsina tech rostlin s fotek mi roste na bazinatem pozemku a z te suche travy delam dekorace do kvetin na suchou vazbu.. je to dobra trava... a treba ve vencich vypada dobre... |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda rybízu červeného příp. bílého, 30.12.2010 ja mam take svuj oblibeny rybiz a patri tam cerveny, ale bohuzel to bylo posledni, co jsem namnozila uz pred dosti lety po babicce,,, nemam foto, ale ma to mensi plody nez jine cervene rybizi a byvaji v hroznech,,,, chut sladka- jen trochu vice prace... celý příspěvek > |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 30.12.2010 neguse mam ze skolky bojkovice od pana Peska. on se zabyva starymi odrudami- |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 30.12.2010 ja ji mam... jako nezda se mi chutove spatna, ale neumim spravne popsat tu chut.... jako mam ji stromkovou a zda se mi ze celkem dost plodi.. mozna to je jen muj pohled na stejne stare jine angresty, ale nechytlo mi to letos ani to padli..a nicim... celý příspěvek > |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 29.12.2010 no pry neni zaden angrest, tak dobry jako Negus... ja ho mam v zahrade.. |  | Nová sezóna na zahradě, 29.12.2010 Tak dneska jsem uz zacala sezonu vysevu... nekolik druhu paprik, rajcat jsem vysela po 5 seminkach..... rajcata Spencer, Idyl, Stupicke, Dulcia, Ildi, Perun, Citrina, Vilma, Balkonzauber, Odeon, Patria, Romus, Homer, Pavlina, Hana, Slava Poryni,... celý příspěvek > |  | Nová sezóna na zahradě, 27.12.2010 ahojky mam jeste jeden dotaz..moc se v tom nevyznam. chtela bych si letos koupit petunie F1, kdyz ji zkusim pak zkusim namnozit stejnym zpusobem jako treba muskaty.-- budou mi kvest stejne jako ty puvodni F1.. nebo jinak,.,? |  |
|  | Nová sezóna na zahradě, 27.12.2010 po novem roce, budu delat takove experimenty vetsi nez obvykle... Protoze pocasi nebude lepsi nez letos... a tak budu pestovat vsechno vedle sebe.. a budu akorat hnojit kravskym hnojem... Myslim tim, ze kvetiny se zeleninou v jednou... celý příspěvek > |  | Nová sezóna na zahradě, 25.12.2010  Manzel mi ukazoval seminka papriky, volsky roh, ze bychom to jeho babicce predpestovali sadbu k natrozeninam.. je to stara pani ale porad ji tesi byt ve svem skleniku a pestovat papriku do leca... a tak nevim, jakou to ma chut..nebo jestli to mel uz... celý příspěvek > |  | Nová sezóna na zahradě, 25.12.2010 Tak perun, je posledni dobou hodne rajcatek ale na ukor kvality.. hodne se nici.. jako kdyz nejake dozdrajou bez poskozeni jsou na miscemoc pekne s ostatnimi temi drobnymi rajcatky, jako me to hodne zklamalo..ale pestovat opet budu, protoze manzelovi... celý příspěvek > |  | Nová sezóna na zahradě, 22.12.2010 chystam se objednat rajcata F1, ale nevim jake mi doporucite, protoze letos mi vydrzela celou sezonu az do mrazu... tak letos chci zkusit vice F1 - jestli jsou odolne nebo ne.. ja mela cherollu a ja ji ani nestrikala proti plisnim atak ruzne.. ze... celý příspěvek > |  | Nová sezóna na zahradě, 19.12.2010 pane Mirku, jak mam od vas ty physalis, kdy se vysevaji podle vas... ja vim, ze je moc brzo - ale ja tu moji, co byla loni zkusim vyset uz drive... |  |
 |
|
|
|