|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámé hromádky v trávě, 10.11.2011 žížaly!! |  | Menší dřevěná udírna, 9.11.2011 Odkaz na plánek |  |
|  | Vypouštění jezírka, 9.11.2011 pokud je stálý přísun vody, tak to má smysl, jinak každý průsak naštve
ceny nejsou tak dramatické, šoupě stojí 500,590 ventil |  | Jablečný kvas, 8.11.2011 ...nejprv čti... tady nic nemyji, to za prvé a za druhé do drtě bych vodu nedával, protože drť mám jak pyré a vodu nepotřebuje a převařenou proto, protože ne každá voda je přijatelná, pitná,nezávadná a něco pokazit, tak ji raději převařím, nějaký ch... celý příspěvek > |  | Jaký štěpkovač?, 8.11.2011 máte někdo Berlan?uvažuji koupi z aukra, dík za info |  | Jablečný kvas, 8.11.2011 vodu do drtě bych nedával, musela by být převařená a ochladlá a ještě bych měl strach co to udělá, k odčerpání to nevadí, to jde rovnou na hořák, jen je toho více na přepálení o tu vodu |  | Vypouštění jezírka, 8.11.2011 mám přes zahradu potůček a uvažoval jsem jen tak na okrasu, ale samo, že aby nezdrhly |  | Vypouštění jezírka, 7.11.2011 když jsme u těch kačenek, které jsou nelétavé?...abych nepotřeboval voliéru, dík |  | Odlistnění, 7.11.2011 co si představujete pod pojmem odlistnit?ostříhat jak bonsaje? |  | Vypouštění jezírka, 7.11.2011 jezírko 3na1,5 metru bych asi čerpal ponorkou a vyvaroval bych se problémů s lepením výpusti a případných netěsností a úniku vody, kopáním odvodní trubky atd. |  |
|  | Vypouštění jezírka, 7.11.2011  hojte, jde taky použít šoupě, hledej jako "tažný uzávěr",připojuji foto, jsou průměry 50,63,75,110,160mm, lepí se přímo na odpadní trubky nebo dvojcestný ventil...20,25,40,50,63mm hledej jako "2-cestný ventil" |  | Trativod, 7.11.2011 tak to se omlouvám a jelikož řeší přístavbu, tak bude asi na místě řešit množství vody ze střechy a kam s ní... zakopal bych perforované plastové chráničky do země a ne přímo po svahu, ale klikaticí a obsypal štěrkem nebo kamením a na počátku... celý příspěvek > |  | Jak velkou pastvinu pro kozu, 7.11.2011 na rok nebo na zimu?na zimu tak 10-20 menších orství-záleží skutečně na velikosti a něco "zeleného" k tomu, řepu,jablka, giganty... krmné kedlubny atd. |  | Trativod, 7.11.2011 trativod je zakázán,12 metrů je málo a pokud tam mají někde studnu, tak vám za čas poděkují, udělějte jímku nebo přívod na kanalizaci,... |  | Zastřešení přístřešku na dříví, 3.11.2011 švagrovi jsem odkoupil ze sběrny za pár kaček odstřižky plechu 2na1m pozink pogumováno |  |
 |
|
|
|