Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámé hromádky v trávě, 10.11.2011
žížaly!!
Menší dřevěná udírna, 9.11.2011
Odkaz na plánek
Vypouštění jezírka, 9.11.2011
pokud je stálý přísun vody, tak to má smysl, jinak každý průsak naštve ceny nejsou tak dramatické, šoupě stojí 500,590 ventil
Jablečný kvas, 8.11.2011
...nejprv čti... tady nic nemyji, to za prvé a za druhé do drtě bych vodu nedával, protože drť mám jak pyré a vodu nepotřebuje a převařenou proto, protože ne každá voda je přijatelná, pitná,nezávadná a něco pokazit, tak ji raději převařím, nějaký ch... celý příspěvek >
Jaký štěpkovač?, 8.11.2011
máte někdo Berlan?uvažuji koupi z aukra, dík za info
Jablečný kvas, 8.11.2011
vodu do drtě bych nedával, musela by být převařená a ochladlá a ještě bych měl strach co to udělá, k odčerpání to nevadí, to jde rovnou na hořák, jen je toho více na přepálení o tu vodu
Vypouštění jezírka, 8.11.2011
mám přes zahradu potůček a uvažoval jsem jen tak na okrasu, ale samo, že aby nezdrhly
Vypouštění jezírka, 7.11.2011
když jsme u těch kačenek, které jsou nelétavé?...abych nepotřeboval voliéru, dík
Odlistnění, 7.11.2011
co si představujete pod pojmem odlistnit?ostříhat jak bonsaje?
Vypouštění jezírka, 7.11.2011
jezírko 3na1,5 metru bych asi čerpal ponorkou a vyvaroval bych se problémů s lepením výpusti a případných netěsností a úniku vody, kopáním odvodní trubky atd.
Vypouštění jezírka, 7.11.2011 Obsahuje fotku
hojte, jde taky použít šoupě, hledej jako "tažný uzávěr",připojuji foto, jsou průměry 50,63,75,110,160mm, lepí se přímo na odpadní trubky nebo dvojcestný ventil...20,25,40,50,63mm hledej jako "2-cestný ventil"
Trativod, 7.11.2011
tak to se omlouvám a jelikož řeší přístavbu, tak bude asi na místě řešit množství vody ze střechy a kam s ní... zakopal bych perforované plastové chráničky do země a ne přímo po svahu, ale klikaticí a obsypal štěrkem nebo kamením a na počátku... celý příspěvek >
Jak velkou pastvinu pro kozu, 7.11.2011
na rok nebo na zimu?na zimu tak 10-20 menších orství-záleží skutečně na velikosti a něco "zeleného" k tomu, řepu,jablka, giganty... krmné kedlubny atd.
Trativod, 7.11.2011
trativod je zakázán,12 metrů je málo a pokud tam mají někde studnu, tak vám za čas poděkují, udělějte jímku nebo přívod na kanalizaci,...
Zastřešení přístřešku na dříví, 3.11.2011
švagrovi jsem odkoupil ze sběrny za pár kaček odstřižky plechu 2na1m pozink pogumováno
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika