Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co do petrolejové lampy, 14.12.2011
zdravím, mám petrolejku v altánu na noční svícení a co by lapač hmyzu a zdá se mi od výroby vadná, liju tam petrolej, ale pokud už je ho méně, dochází a je ho na dně, knot petrolej nenatáhne a zhasíná, na rok zkusím olej, jestli to nebude... celý příspěvek >
Cihlová cesta, 14.12.2011 Obsahuje fotku
Martine, ani nepřipomínej, vypadalo to, že se blíží zima, tak jsem to zabalil, je dost jiné práce před zimou na zahradě... moc mě nebaví ve studené vodě dělat maltu atd... a je pěkně už dva měsíce, kdyby chyby... kdybych pokračoval už bych udil,... celý příspěvek >
Cihlová cesta, 13.12.2011 Obsahuje fotku
nechráněné cihly v zemi nevydrží, tak pro inspiraci něco z kamene, velké jsem ukládal do hlíny, menší do šizeného betonu
Kolik slepic na kohouta?, 13.12.2011
proč kohouta?chcete chovat kuřata?
Výběr sněhové frézy, 9.12.2011
mám dvojstupňovou, jednostupňová se může ucpávat při mokrém sněhu
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 6.12.2011
stačí 10 lt, ale musíte hlídat zalívku denně, aby rajčata neživořila suchem,20 lt je vhodnější, vleze do něj více zeminy i hnoje, takže rajčatům se bude více dařit-stačí malý, ale šel bych do velkého, bude držet vlhkost déle a rajčata budou větší,... celý příspěvek >
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 6.12.2011
pardon za odpudivou reakci, ale je tady už mnoho vláken asi 15 a ve všeh se dozvíte něco o uzení, ikdyž vlákno o tom přímo nemusí být a týkají se uzení, od dřeva na uzení, chyb při uzení, douzení koupeného, a až z o uzení, uzení salámu a další a... celý příspěvek >
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 5.12.2011
je tady spousta vláken, tak čtěte a nezakládejte další
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 5.12.2011
trochu npk neškodí nejsem chemik, ale někde jsem slyšel že pomáhá s rozkladem normálního hnoje a doporučují npk sypnout i na záhony kde je hnůj, že se lépe a rychleji rozloží, třeba na podzim po orbě. 
Čím natřít novou udírnu z dřevěných palubek?, 5.12.2011
lněný olej je fermež... taky rostlinný, asi bych ho trošku naředil a natřel tím, oleje z kuchyně zasmrádnou
chtěl jsem to tak napsat, ale znáte to, všeho moc škodí, moc dusíku, otec to tak pěstuje a má giganty, já dávám hnoje méně a jde to na rajčatech poznat... ale je to lepší než sypat npk, raději méně a zalévat roztokem vody s naloženýma kopřivama
stačí zemina, ornice a promíchat nebo dospod dát trochu hnoje,
Osvětlení bez elektřiny, 4.12.2011
elektrocentrála
Jaké pálivé papričky a jejic pěstování, 24.11.2011
mám okrasné papričky, nejsou náročné, ve květináči nebo truhlíku obyčejná zemina, trošku zalévat, aby úplně nevyschly, strpí i neustálou vlhkost, zaléváním do misky, postupně dozrávají jednotlivé kusy a je to barevně moc pěkné, jedny zelené,... celý příspěvek >
Elektrika nebo benzin?, 24.11.2011
můžu srovnávat, měl jsem elektriku a mám benzín, do el.bych už nešel a to z pohodlí a bezpečnosti, pořád dávat pozor na kabel, hrůza a to z toho důvodu, že mám stromy a spoustu keřů a když pořád najíždíte a couvete, je to o proseknutí,...s benzínovou... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika