Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co se starou zeminou z květináče, 15.2.2012
pokud dáte hnůj, máte novou zeminu, jen ho je třeba raději více promíchat, ať není jen vespod, ale v celém prostoru
Hlodavci na půdě, 15.2.2012
díky za vyčerpávající odpověď, ještě k tomu repráčku, šlo by použít takový z těch hrajících přáníček?Tonda
Jaký koupit grilovací motorek pro začátečníky?, 15.2.2012 Obsahuje fotku
regulátor
Jaký koupit grilovací motorek pro začátečníky?, 15.2.2012 Obsahuje fotku
regulace napětí z vysavače, chci to napojit na motorek 220V a regulovat otáčky
Hlodavci na půdě, 15.2.2012
díky za plánek, myslíš,že místo piezorepr.by šlo použít repro z takových přáníček k vánocům nebo je to přímo ono?A ta ledka je doufám obyčejná, protože samoblik neznám,ještě jednou díky, Tonda
Hlodavci na půdě, 14.2.2012
tak to jsem rád, že to zabralo, já kdysi stavěl se sluchátkem myšiplaš, tuším dvoutranzistorový a dával ho na hryzce na zahradu a ti šmejdi ten myšiplaš zahrabali hlínou a taky byl jen na jednu frekvenci, která klesala se sílou baterkynebyl by... celý příspěvek >
Hlodavci na půdě, 12.2.2012
Myši umí taky pěkně rachotit.Nastražte lískové oříšky do pastiček a můžete je přitáhnout drátkem, aby nešly snadno sundat, musíte ale vysledovat bobky, kudy chodí a pasti dát tam, vlezou i do dírky po tužce, takže nevěřte, že kde je prkno, tak tam... celý příspěvek >
Habr nebo buk?, 9.2.2012
habr, podle mne lépe roste, ale počítejte s množstvím listí, spíš bych dal thuje, nezřeba hrabat každým rokem
Termín výsadby česneku, 8.2.2012
jestli to pomůže, tak mě učili, že modrý česnek je na sadbu na podzim a bílý na jaro, sadím ale modrý i na jaře a uroste, sice menší ale je
Udírna, 7.2.2012
pěkná, účelná a hlavně ta láska, to pak šmakuje...,tam se dá udit všechno, ne jen slanina, ale kolínko, klobásky... mňam
Vari únik oleja, 7.2.2012
Převodová skříň DSK - 317/S někde musí být kontrolní šroub, po kolik má být olej..
Jak velké květináče?, 6.2.2012
květináč,,...spíš kýbl a okurky tak 20l
Udírna, 4.2.2012
a udíš klasickýma polenama nebo menším dřevem a jakou máš regulaci tahu?dík
Udírna, 4.2.2012
Prkna mohou být jakákoliv i z překližky, jen hrozí smola, která při nahřátí může vytékat, takže prohlédnout a použít bez smoly.Délka kouřovodu je závislá, jak moc dokážeš regulovat tah a zavřít ohniště.Když bude v uďáku moc teplo, tak abys mohl... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 3.2.2012
nechci chytračit, spíš pomohou ti, kteří vyvložkovaný uďák po klasickém uďáku udělali, ale každé uzení začíná zatopením tak hodinu předem a nahřátím, pak vyvložkování a tím pádem "zateplení" uďáku považuji za zbytečné, co vy na to... myslím třeba... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika