|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co se starou zeminou z květináče, 15.2.2012 pokud dáte hnůj, máte novou zeminu, jen ho je třeba raději více promíchat, ať není jen vespod, ale v celém prostoru |  | Hlodavci na půdě, 15.2.2012 díky za vyčerpávající odpověď, ještě k tomu repráčku, šlo by použít takový z těch hrajících přáníček?Tonda |  |
|  | Jaký koupit grilovací motorek pro začátečníky?, 15.2.2012  regulátor |  | Jaký koupit grilovací motorek pro začátečníky?, 15.2.2012  regulace napětí z vysavače, chci to napojit na motorek 220V a regulovat otáčky |  | Hlodavci na půdě, 15.2.2012 díky za plánek, myslíš,že místo piezorepr.by šlo použít repro z takových přáníček k vánocům nebo je to přímo ono?A ta ledka je doufám obyčejná, protože samoblik neznám,ještě jednou díky, Tonda |  | Hlodavci na půdě, 14.2.2012 tak to jsem rád, že to zabralo, já kdysi stavěl se sluchátkem myšiplaš, tuším dvoutranzistorový a dával ho na hryzce na zahradu a ti šmejdi ten myšiplaš zahrabali hlínou a taky byl jen na jednu frekvenci, která klesala se sílou baterkynebyl by... celý příspěvek > |  | Hlodavci na půdě, 12.2.2012 Myši umí taky pěkně rachotit.Nastražte lískové oříšky do pastiček a můžete je přitáhnout drátkem, aby nešly snadno sundat, musíte ale vysledovat bobky, kudy chodí a pasti dát tam, vlezou i do dírky po tužce, takže nevěřte, že kde je prkno, tak tam... celý příspěvek > |  | Habr nebo buk?, 9.2.2012 habr, podle mne lépe roste, ale počítejte s množstvím listí, spíš bych dal thuje, nezřeba hrabat každým rokem |  | Termín výsadby česneku, 8.2.2012 jestli to pomůže, tak mě učili, že modrý česnek je na sadbu na podzim a bílý na jaro, sadím ale modrý i na jaře a uroste, sice menší ale je |  | Udírna, 7.2.2012 pěkná, účelná a hlavně ta láska, to pak šmakuje...,tam se dá udit všechno, ne jen slanina, ale kolínko, klobásky... mňam |  |
|  | Vari únik oleja, 7.2.2012 Převodová skříň DSK - 317/S
někde musí být kontrolní šroub, po kolik má být olej..
|  | Jak velké květináče?, 6.2.2012 květináč,,...spíš kýbl a okurky tak 20l
|  | Udírna, 4.2.2012 a udíš klasickýma polenama nebo menším dřevem a jakou máš regulaci tahu?dík |  | Udírna, 4.2.2012 Prkna mohou být jakákoliv i z překližky, jen hrozí smola, která při nahřátí může vytékat, takže prohlédnout a použít bez smoly.Délka kouřovodu je závislá, jak moc dokážeš regulovat tah a zavřít ohniště.Když bude v uďáku moc teplo, tak abys mohl... celý příspěvek > |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 3.2.2012 nechci chytračit, spíš pomohou ti, kteří vyvložkovaný uďák po klasickém uďáku udělali, ale každé uzení začíná zatopením tak hodinu předem a nahřátím, pak vyvložkování a tím pádem "zateplení" uďáku považuji za zbytečné, co vy na to... myslím třeba... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|