|
Příspěvky uživatele - 70.216
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lotos, 7.10.2011 Lotos má svoji zajímavou chuť i ve vyšších polohách. Pěstoval jsem ho v Železných horách. |  | Topend plus, 6.10.2011 Mluvíte mně z duše pane AB. Ta Haganta ze supermarketu je přímo hnus. Jen se to nebojte říct. Doufám, že to nebude její typická chuť. Proti ní je můj President špičkový. Je to s ním každý rok jiné. Předminulý rok byl výborný, minulý rok špatný.... celý příspěvek > |  |
|  | Topend plus, 5.10.2011 Já jsem měl na Presidentu stogramové skoro všechny plody. Pokud nepřeplodí je toho také schopen. A letos měl i klasickou kvalitu. Bylo to výstavní a velmi hodnotné ovoce. |  | Hniloba, 20.9.2011  Je tohle (fotky) důsledek předčasně sklizených jablek nebo je to jiný problém? Projevuje se již pár dní po uskladnění. Je to opožděná moniliová hniloba? Jablka byla uskladněna zdravá. Co by to taky mohlo být jiného, než moniliová hniloba.... celý příspěvek > |  | Mac Intosh a Lobo, 18.9.2011 Obdivuji Vaše jabloně a nádherné plody bez kazu, pane Vlastimile. A k tomu ještě představa dokonalé chuti těchto odrůd. Prostě senzace. |  | Dobrý rok pro Stanley, 9.9.2011 Toptaste je pravá švestka, ale pecka je v dužnině zcela zarostlá, podivná věc. A jak vidím tak nejenom u mě. |  | Gascoigneho šarlatové a Deliga, Nonnetit x Starking a Nabella, 9.9.2011 Nabella se mi zdála navinulejší, bez žádné zvláštní příchuti. |  | Dobrý rok pro Stanley, 9.9.2011 Nejspíš jí hodně pomohl ten týden veder před dozráním. |  | Dobrý rok pro Stanley, 9.9.2011 Dobrý rok pro Stanley? Já myslím, že jo. Stanley není žádná špičková švestka, přesto si myslím, že byla letos nejlepší za poslední roky. Zkonzumoval jsem jich dost, takže to si to klidně troufám tvrdit. Horší odlučitelnost jí odpouštím. U ní to... celý příspěvek > |  | Gascoigneho šarlatové a Deliga, Nonnetit x Starking a Nabella, 9.9.2011 Protože jsem se stále ještě nedočkal plodů na roubech Deligy, chtěl jsem se zeptat, jak tento pokus o náhradu za Gascoigneho šarlatové vlastně dopadl. A stejně tak jsem se chtěl zeptat na křížence Matčina a Starkingu Delicious. Chutnal jsem ho jen... celý příspěvek > |  |
|  | Mac Intosh a Lobo, 9.9.2011 Já u nich horší chuť nepamatuju. Pokud bych měl místo, tak by tyhle staré kvalitní odrůdy byly na nejlepších místech, strupy, nestrupy, právě pro jejich nedostižnou, originální chuť. Je to něco původního, žádná rozředěná chuť nebo jen nějaké její... celý příspěvek > |  | Hrušky a hmyz, 8.9.2011 Mám vedle sebe mladé stromky Astry a Vonky. Je zajímavé, že plody Astry již skoro všechny hmyz zdecimoval, ale plodů Vonky si prakticky nevšímá. Možná, že to bude tím, že Vonka má tužší a silnější, bronzovou slupku. Škoda Astry. Je to... celý příspěvek > |  | Mac Intosh a Lobo, 8.9.2011 Závidím v dobrém každému, kdo má na zahradě třeba právě tyhle dvě odrůdy. Už jsem je dlouho neměl v puse. Přitom Spartan, i když má lepší pěstitelské vlastnosti, přece jenom jejich chuťovou originalitu tak docela nemá. Obě řadím mezi desítku... celý příspěvek > |  | Chválím Jukku, 1.9.2011 Palko, já nevím jestli nedopadnu stejně jako Ty. Já jsem jen ocenil perfektní ujímatelnost jejich stromků. Pokud mně do balíků nasázeli úplně něco jiného, než jsem chtěl, tak to se teprve uvidí. Po tvých zkušenostech z toho mám docela obavy.... celý příspěvek > |  | Nahrada za švestku domácí, 30.8.2011 Od člověka jako je pan Ján, který píše články do Zahrádkaře očekávám, že nebude srovnávat Katinku, která zraje na konci července, např. ze zářijovou Domácí švestkou. Nejenom já, ale i spousta dalších vybírá odrůdy podle někoho, kdo je již dříve... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|