Příspěvky uživatele - 70.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá odrůda koupená jako Topfirst, 26.7.2011
Díky. Hlavně že pan Voráček ho měl v Zahrádkaři vyfoceného jako mnohem kulatější švestku. (Topfirst)
Rané švestky, 26.7.2011
Já ale myslím Čačanskou ranou, ne lepotici, tu ještě nemám zralou.
Neznámá odrůda koupená jako Topfirst, 26.7.2011 Obsahuje fotku
Neznámá odrůda. Vyfoceno 26.7. 2011
Rané švestky, 26.7.2011
Tak jsem chutnal Čačanskou ranou a Katinku. Jsou sice dost napité vodou, ale stejně, nejranější ovoce od každého druhu si člověk vychutná nejvíce. Škoda, že ta Čačanská raná tak málo rodí, je to dobrůtka. Katinka to větší plodností každoročně... celý příspěvek >
Kidd´s orange, 26.7.2011
Já ji tady mám, ale už dva roky nic neměla. Na jabloně jsem rezignoval, protože stejně skoro všechno většinou spadne. Ale Zlínu Malenovicím fandím, když ji tam pořád ještě prodávají. 
Vlaška končí, 26.7.2011
Perfektní. Když se Honzo pokusíš ještě zítra, budu moc rád. Zkus to i zblízka. Dík. Co se týče meruněk, tak někteří diskutéři jsou taky z Vysočiny a meruňky tam pěstují. Já bych to zkusil.
Deformace plodů meruněk v důsledku silného výskytu strupovitosti, 26.7.2011
Ne Kuky, to si nemyslím.
Deformace plodů meruněk v důsledku silného výskytu strupovitosti, 26.7.2011
Mimo Vp jsou na tom tady všechny odrůdy stejně.
Vlaška končí, 26.7.2011 Obsahuje fotku
Zavirovaná Vlaška v Pardubicích a zdravá a prosperující na Vysočině (Žďárské vrchy).
Deformace plodů meruněk v důsledku silného výskytu strupovitosti, 26.7.2011 Obsahuje fotku
Pravděpodobná příčina je strupovitost.
Velkopavlovická a její současná kvalita, 26.7.2011
Jsme na to stejně Zuzano. Mně Harcot taky hnije. Možná víc, než ostatní. Někdo tady radil jak postupovat v chemické ochraně. Tak to příští rok zkuste taky. (přípravky z kratší OL). Já osobně na plody nic nepoužívám, ale co není, může být.
Granny Smith, 26.7.2011
Perfektní. Místo rajčat jablůňka jako v bavlnce. Dávám deset bodů z deseti.
Vlaška končí, 26.7.2011
Vlaška a Hamanova mají velmi podobný tvar koruny. Široký, rozložitý až převislý. Vlašky existuje mnoho typů. Původně je snad z Itálie, proto ten název Vlaška. Pokud můžete, vyfoťte prosím strom a později i plody. Jinak plodonoše mají velkou... celý příspěvek >
Vlaška končí, 26.7.2011
No právě. Obalečem je napadán snad nejvíc ze všech. Při správné chemické ochraně je prý úrodnost vysoká. Mimo Vlašky je propad způsobený obalečem u všech stromů v únosné míře a proti hnilobě taky nestříkám. U švestek jsem si zatím vždycky... celý příspěvek >
Velkopavlovická a její současná kvalita, 26.7.2011
Nevím co Vás trápí více, jestli úžeh květů nebo hniloba plodů. Co se týče květů, pokud ošetřím dvakrát (např. před květem Horizon a při dokvétání Baycor, nemám prakticky problémy s žádnou odrůdou mimo Bergeronu, ale teď je celý obtěžkán slušně... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika