|
Příspěvky uživatele - 138.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tangutský plamének, 29.11.2011 Pane Jiří, nezlobte se, asi v tom fakt hledám vědu, ale nezkušenost mě vede ke strachu něco špatně udělat. Mám tedy na jaře seříznout pryč cca 1m tj.celou zaschlou korunu a nechat od země 0,5 m starý holý výhon? Díky M |  | Tangutský plamének, 29.11.2011 Pane Jiří, díky za radu, tedy v březnu seříznete tu zaschlou korunu na půl metru, zůstanou tam krátké staré výhony a dřevo nijak neseříznete? M |  |
|  | Tangutský plamének, 28.11.2011 Dobrý den, letos na jaře jsem zasadila sazenici tangutského plaménku, je trochu zastíněn okrasnými stromy. Teď má asi 2 m, dřevo je bez výhonů asi 1,5 m a korunu má teď na podzim bohatou, ale plnou suchých výhonů a zaschlých... celý příspěvek > |  | Plamének tangutský nebo psí víno, 8.11.2011 Dobrý den, letos na jaře jsem vysadila tangutský plamének, korunu má celkem bohatou, ale stonky od země jsou stále tenké, během roku zasychaly a moc nerašily nové výhony, byl více zaschlý než pěkně zelený. Plamének je z obou stran osázen... celý příspěvek > |  |
|
|
|