|
Příspěvky uživatele - 174.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řez třešně, 12.5.2012 Nyní v polovině května se objevily na třešni něktré usclé větve, tedy respektive horní části větev uschla, ve spodní části je stále živá. Mohu v tomto období větev odstranit nebo je lepší vyčkat až po sklizni? Děkuji za odpověď. |  | Odvodnění skleníku, 11.3.2012 Ještě, když býval sníh a jarní tání mi také zalilo skledník tímto způsobem, jsem řešil odčerpání vody klasickým kalovým čerpadlem. Během 1 - 2 dnů byla voda pryč, stejně tak, jak klesala spodní voda. |  |
|  | Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 6.2.2012 Pěstování zeleniny na zahradě přece není o tom, zda se to vypaltí, nebo ne, ale o tom, že to člověka baví a má rodost z výpětků |  | Vysazování brambor na jedno místo, 5.2.2012 Díky. Mám obdobný systém - jeden záhon zelenina, kde střídám plodiny a druhý velký záhon, brambory, 8 let a také na části zeleninu. |  | Vysazování brambor na jedno místo, 4.2.2012 A to na jednotlivých terasách střídá plodiny nebo pěstuje na všech záhonech pouze brambory? |  | Kultivator MS 07 IN, 15.1.2012 Zapomněl jsem uvést, že v ceně MF jsou také nástavce rotavátoru, za které se u Vari přilpácí od cca 2700 do 4400 Kč. Navíc nyní je MF 07 s 18 % slevou, takže vyjde na cca 36000 Kč. Což samozřejmě pro zahrádkáře, který bude používat sestavu třeba jen... celý příspěvek > |  | Vysazování brambor na jedno místo, 26.11.2011 To je docela zajímavé. Používáte alespoň zelené hnojení pro přerušení sledu? A co choroby, zejména plíseň a škůdci, hlavně drátovci? Děkuji za reakce a případné zkušenosti. |  | Kultivator, 27.10.2011 Především záleží na rozsahu použítí a využití. Vari je skutečně špičkový stroj z kategorie farmář a s dobrým poměrem mezi cenou a výkonem, avšak je otázkou, zda na menší zahradě potřebujete tak výkonnou a z pohledu pořizovací ceny "drahou"... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|