Příspěvky uživatele - 37.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slivovice vs. calvados, 23.11.2011
Knihu mám na stole, ale takovou odpověď jsem slyšet nechtěl. Ať už vypálím zkvašený mošt nebo drť, jsou výsledky (převapivě?) velice podobně, a výsledkem je syrová pálenka, ze které se calvados stane teprve ležením v sudech. Jde mi o to, že mohu mít... celý příspěvek >
Slivovice vs. calvados, 22.11.2011
Můžete mi někdo poradit, zda se jablkovice, která se má změnit v plnohodnotný calvados, dává do vypálených soudků, nebo ne? 
"Štrůdlové jablko" - jaké odrůda?, 8.10.2011
Nakonec jsem objednal i Angold, i Antonovku. Však je místa dost, tak vyzkouším obě.  Všem díky za rady.  
"Štrůdlové jablko" - jaké odrůda?, 5.10.2011
Děkuji velmi za informace. Antonovka je přesný název odrůdy?
"Štrůdlové jablko" - jaké odrůda?, 5.10.2011
Otec mi tvrdí, že na východě Slovenska pěstují jablka určená speciálně na záviny - viz jejich lidový název "štrůdlové jablko". Jde o to, že ta jablka jsou sladká a šťavnatá, ale po nastrouhání tu šťávu okamžitě nepustí, což je velice... celý příspěvek >
Koňak, brandy, vínovice a jiné ušlechtilé destiláty, 3.10.2011
Dá se tedy soudek od tohoto prodejce doporučit? Já chtěl zkusit experimentovat s jablkovicí...   Ale s 10 litrovým soudkem, nač troškařit.
Čím natřít novou udírnu z dřevěných palubek?, 23.9.2011
Přesně tak, zevnitř je to zbytečné, po pár uzeních to bude krásně impregnované...
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika