|
Příspěvky uživatele - 4.197
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Thuja smaragd - každý rok jedna uschne, 22.11.2011 Ne, tam se na sto procent ničím nestříká. A ani psa nemáme. |  | Thuja smaragd - každý rok jedna uschne, 21.11.2011 K nám je vidět ze všech stran krom této jediné a věřte, že zakrytí této strany je nutné... |  |
|  | Thuja smaragd - každý rok jedna uschne, 21.11.2011 Děkuji za rady. Také už nefandím těm vysokým stěnám z thůjí, Ale thůje už tady jsou a mně je to líto, když každý rok o nějakou přijdem. Dosadit do mezery budu muset opět thuji, protože něco jinýho by bylo jak pěst na oko. A já rozhodně nepůjdu a... celý příspěvek > |  | Thuja smaragd - každý rok jedna uschne, 20.11.2011  Dobrý večer.
Mám na zahradě asi 8 let staré thuje smaragd. V posledních letech vždy každý rok jedna vzrostlá thuje zajde. Při vykopání jsme nic nezjistili. Vždy na jaře trošku začne menit barvu a nám už je jasný, že je asi konec. Takto (viz foto)... celý příspěvek > |  |
|
|
|