Příspěvky uživatele - 31.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Závada na Vari Honda GXV 160, 19.11.2011
Zdravím. Motor nejede na plný výkon. Ve vyšších otáčkách silně vynechává, střílí z výfuku (je vidět i oheň) a táhlo od plynu u karburátoru se samo malinko pohybuje (přidává-ubírá). Motor má po seřízení v servisu najeto asi 5 hodin.Svíčka nová.... celý příspěvek >
Hlína v trávníku, 21.5.2011
to sou žížali já to mám taky
Vodní meloun, 5.8.2009
dobry den mam prozbu pestuji 1 rokem melouny a nevim kdy je muzu zacit trhat uz jsou velke jak fodbalovi mic prosim o radu diky za odpoved fillamichal@seznam.cz
Uložení destilátu do země, 26.1.2009
..a nebo tomu udelat domecek z cihel. a hlavne na stojaka!
Uložení destilátu do země, 26.1.2009
vlastnim 3. rokem starou velkou letni hrusku. kazdej rok nasbiram v srpnu 200l kvasu a necham vypalit. uzasne voni.  vzdycky jednu flasku zaspuntuju kvalitnim celokorkem (za 7kc) a ponorim hrdlo do hrnku s rozpustenym voskem ze svicek.... celý příspěvek >
Astry - vadnou na záhonu, 5.7.2008
Dobrý den, prosím o radu. V květnu jsem vysadila na záhon, který je orientovaný na jih, předpěstované sazenice aster. Jakmile začínají růst a sílit, postupně uvadají, až úplně uschnou. Takto nám odešla již polovina sazenic a uvadají stále další.... celý příspěvek >
Rajčata - více vrcholů, 12.6.2008
Dobrý den, pěstujeme rajčata již tradičně a naše nejoblíbenější odrůda je tyčkové rajče Start F1. Pravidelně uštipujeme zálístky, aby se netvořilo více vrcholů a rostlina se tak nevyčerpávála. Přesto se nám na rajčatech začalo tvořit více vrcholů a... celý příspěvek >
Lahůdková cibulka, 14.4.2008
Dobrý den, Nemám žádné zkušenosti s pěstováním cibule, proto vás prosím o radu, jak správně pěstovat jarní neboli lahůdkovou cibulku. Lze ji vypěstovat z cibulky sazečky, nebo musí být vypěstována ze semínek? Záleží také na odrůdě? Děkuji předem za... celý příspěvek >
Lobelka, 20.3.2008
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s pěstováním lobelky ze semínek. Lobelku jsem vysela asi před 14 dny a již se objevily malé rostlinky. Nevím si rady, kdy je přepíchat, do jaké nádoby, na jakou vzdálenost a po kolika kusech. Moc děkuji za vaše... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika