|
Závada na Vari Honda GXV 160, 19.11.2011 Zdravím. Motor nejede na plný výkon. Ve vyšších otáčkách silně vynechává,
střílí z výfuku (je vidět i oheň) a táhlo od plynu u karburátoru se samo malinko pohybuje (přidává-ubírá). Motor má po seřízení v servisu najeto asi 5 hodin.Svíčka nová.... celý příspěvek > |
 |
Hlína v trávníku, 21.5.2011 to sou žížali já to mám taky |
 |
|
 |
Vodní meloun, 5.8.2009 dobry den mam prozbu pestuji 1 rokem melouny a nevim kdy je muzu zacit trhat uz jsou velke jak fodbalovi mic prosim o radu diky za odpoved fillamichal@seznam.cz |
 |
Uložení destilátu do země, 26.1.2009 ..a nebo tomu udelat domecek z cihel. a hlavne na stojaka! |
 |
Uložení destilátu do země, 26.1.2009 vlastnim 3. rokem starou velkou letni hrusku. kazdej rok nasbiram v srpnu 200l kvasu a necham vypalit. uzasne voni.
vzdycky jednu flasku zaspuntuju kvalitnim celokorkem (za 7kc) a ponorim hrdlo do hrnku s rozpustenym voskem ze svicek.... celý příspěvek > |
 |
Astry - vadnou na záhonu, 5.7.2008 Dobrý den,
prosím o radu. V květnu jsem vysadila na záhon, který je orientovaný na jih, předpěstované sazenice aster. Jakmile začínají růst a sílit, postupně uvadají, až úplně uschnou. Takto nám odešla již polovina sazenic a uvadají stále další.... celý příspěvek > |
 |
Rajčata - více vrcholů, 12.6.2008 Dobrý den,
pěstujeme rajčata již tradičně a naše nejoblíbenější odrůda je tyčkové rajče Start F1. Pravidelně uštipujeme zálístky, aby se netvořilo více vrcholů a rostlina se tak nevyčerpávála. Přesto se nám na rajčatech začalo tvořit více vrcholů a... celý příspěvek > |
 |
Lahůdková cibulka, 14.4.2008 Dobrý den,
Nemám žádné zkušenosti s pěstováním cibule, proto vás prosím o radu, jak správně pěstovat jarní neboli lahůdkovou cibulku. Lze ji vypěstovat z cibulky sazečky, nebo musí být vypěstována ze semínek? Záleží také na odrůdě?
Děkuji předem za... celý příspěvek > |
 |
Lobelka, 20.3.2008 Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s pěstováním lobelky ze semínek. Lobelku jsem vysela asi před 14 dny a již se objevily malé rostlinky.
Nevím si rady, kdy je přepíchat, do jaké nádoby, na jakou vzdálenost a po kolika kusech. Moc děkuji za vaše... celý příspěvek > |
 |