|
Příspěvky uživatele - 224.62
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uskladnění usušeného ovoce, 11.11.2013 ...co sa cudujete, ked nenechali vodu vychladnut. Ale nechcel by som na takom pokuse participovaat. Kolko konvic sa jeden musel nanosit, aby zalial cele pole! |  | Proč nestartuje sekačka?, 12.6.2013 Dobry den, mam tiež problem s kosačkov - nie a nie naštartovat. Iskru dava, benzin tiez. Čo s tím je?
|  |
|  | Co se děje s rajčatami, 2.6.2013 ...moje rajciny moc nevyrastli, ale zhrubli a zlepsila sa im farba. Predtym ako sli do zahrady boli velmi biedne. Uz nikdy ich nebudem mesiace trapit v malych nadobach a v chudobnom vysevnom substrate. Radsej menej sadenic, ale presadit do poriadnych... celý příspěvek > |  | Thuja smaragd - každý rok jedna uschne, 20.11.2011 Moja zena ma ten isty problem....hovorim, nech si nieco o tom nastuduje. Tipujem, pri akom pocte uschnutych rastlin prestane tuje kupovat. Vravim pribuznym... k sviatkom hlavne tuje, tych nemame nikdy dost. |  | Doma dělané filtrace, 19.11.2011 Videl som u suseda korenovu cisticku z rastlin v takom kanaly asi 1 m sirokom. Rastliny mal spolu so strkom zabalene v plastovej sieti (perlinke). Lahko sa to dalo cistit. Zvonka nebolo nic vidiet....ale bola to len doplnkova filtracia. |  | Akvárium bez filtrace, 19.11.2011 ozivim tuto diskusiu... Nepadlo tu, ze akva by nemalo byt pri okne alebo na mieste kde dopada denne svetlo. Tymto sposobom nahravame rastu cyanobakterii, a voda, dno, kamene a steny akvarka zozeleneju. Ak sme lenivi obcas steny vycistit odsat... celý příspěvek > |  | Je to plíseň?, 29.8.2011 Nemusi to suvisiet. Rovnaku chorobu vraj dostavaju petunie. U nas tie, co su do ulice, mono zahrady a tie smerom do zahrady su zdrave. |  | Co dělat proti plzáku španělskému?, 13.8.2011 prezradte nam tu novinku...!!! |  |
 |
|
|
|