Příspěvky uživatele - 224.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uskladnění usušeného ovoce, 11.11.2013
...co sa cudujete, ked nenechali vodu vychladnut. Ale nechcel by som na takom pokuse participovaat. Kolko konvic sa jeden musel nanosit, aby zalial cele pole!
Proč nestartuje sekačka?, 12.6.2013
Dobry den, mam tiež problem s kosačkov - nie a nie naštartovat. Iskru dava, benzin tiez. Čo s tím je?
Co se děje s rajčatami, 2.6.2013
...moje rajciny moc nevyrastli, ale zhrubli a zlepsila sa im farba. Predtym ako sli do zahrady boli velmi biedne. Uz nikdy ich nebudem mesiace trapit v malych nadobach a v chudobnom vysevnom substrate. Radsej menej sadenic, ale presadit do poriadnych... celý příspěvek >
Thuja smaragd - každý rok jedna uschne, 20.11.2011
Moja zena ma ten isty problem....hovorim, nech si nieco o tom nastuduje. Tipujem, pri akom pocte uschnutych rastlin prestane tuje kupovat. Vravim pribuznym... k sviatkom hlavne tuje, tych nemame nikdy dost.
Doma dělané filtrace, 19.11.2011
Videl som u suseda korenovu cisticku z rastlin v takom kanaly asi 1 m sirokom. Rastliny mal spolu so strkom zabalene v plastovej sieti (perlinke). Lahko sa to dalo cistit. Zvonka nebolo nic vidiet....ale bola to len doplnkova filtracia.
Akvárium bez filtrace, 19.11.2011
ozivim tuto diskusiu... Nepadlo tu, ze akva by nemalo byt pri okne alebo na mieste kde dopada denne svetlo. Tymto sposobom nahravame rastu cyanobakterii, a voda, dno, kamene a steny akvarka zozeleneju. Ak sme lenivi obcas steny vycistit odsat... celý příspěvek >
Je to plíseň?, 29.8.2011
Nemusi to suvisiet. Rovnaku chorobu vraj dostavaju petunie. U nas tie, co su do ulice, mono zahrady a tie smerom do zahrady su zdrave.
Co dělat proti plzáku španělskému?, 13.8.2011
prezradte nam tu novinku...!!!
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika