|
Příspěvky uživatele - 103.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bohemia nepřekonaná, 18.11.2011  Já sice červené Ontário neznám, ale u nás všechny plody pěkně vybarví do červeno-růžova. Já je mám již dávno sklizené, ale o kousek dál v neudržované zahradě zůstal do dnešního dne nasypaný strom nádherných vybarvených plodů. |  | Jak je to s pupenovými mutacemi?, 10.10.2011  Závěrečná strana kapitoly |  |
|  | Jak je to s pupenovými mutacemi?, 10.10.2011  Předposlední strana kapitoly |  | Jak je to s pupenovými mutacemi?, 10.10.2011  Následující strana kapitoly |  | Jak je to s pupenovými mutacemi?, 10.10.2011  Pane Paľo, vašim příkladem Bohemie jako mutace Rubínu jsem si vzpomněl na zajímavou kapitolu z knihy Příběhy slavných odrůd, kde autor přesně o této mutaci podrobně píše (viz přiložené skenované stránky). Po přečtení jsem nabyl dojmu, že pan Louda... celý příspěvek > |  |
|
|
|