Příspěvky uživatele - 45.229

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
praskání rajčat Start F1, 30.1.2008
Již léta pěstuji odrůdu rajčat Start F1. Jsem velice spokojená jak s výnosy, tak i s chuťovými vlastnostmi této odrůdy. Jedinou vadou "na kráse" je to, že plody rády praskají. Doslechla jsem se, že byl vyšlechtěný nový kultivar, který by měl být vůči... celý příspěvek >
Vhodná odrůda, 22.10.2007
Děkuji za rady, už se těším na výsledky.
Mango, 18.10.2007
Mango je strom velikosti dubu a je nutné ho v květináči zastřihovat.
Mango, 18.10.2007
Mango pěstuji asi 20 let. Hned první pecka náhodně zastrčená do květináče se ujala. Léta mango zastřihuji a snažím se ho udržet v květináči. Asi před rokem jsem ho chtěla trochu rozmazlit a tak jsem ho přesadila. Od té doby mu zasychají listy, tvoří... celý příspěvek >
Hvězdník - jen listy, 15.10.2007
Podle mých zkušeností je opravdu velmi důležité celé léto důkladně zalévat a přihnojovat, aby se vytvořilo co nejvíc listů. Po zaschnutí z nich cibule bere sílu. Listy v žádném případě neořezávejte!
Levandule a kočky, 14.10.2007
U nás na zahradě je zabydlená již několik let toulavá kočka. I když se často rozčiluji, zvlášť při pohledu na totálně rozhrabaný čerstvě osetý záhonek, nějaké radikální řešení jsem nikdy nepoužila. Jinak tahle naše kočičí bezdomovkyně dává přednost... celý příspěvek >
Vhodná odrůda, 14.10.2007
Chtěla jsem se zeptat, jestli by mi mohl někdo doporučit vhodnou odrůdu meruňky v Českých Budějovicích (Nemanicích). Pokud vím, tak se v okolí meruňkám docela daří. Děkuji.
Likvidace řas, 5.9.2007
To určitě né! Kromě huminových kyselin je v přírodní rašelině i spousta látek, které budou sloužit jako potrava pro řasy. Tím naopak podpoříte růst řas. Doporučuji čisté výluhy huminových kyselin např. BioHumin.
Co dělat s rybami v zimě?, 5.9.2007
Místo písku raději použijte Zeolagun (zeolitový minerál). Je to vynikající absorbér škodlivých látek v jezírku (usičnany, amoniak).
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika