Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysokým rajčinám netreba odstraniť aj nejaký list?, 10.6.2013
Já si nemyslím, že se rajčatům před šedesáti lety v Česku nefandilo. Přece Stupické, Sláva Porýní atd. jsou právě z této doby.              Mr Big
Jak se dělají hybridní rajčata, 10.6.2013
Tak nevím. Já jsem ve svých znalostech zaostal u Mendela (mimochodem v Brně je jeho zajímavé muzeum, které jsem ve svém pokročilém věku poprvé navštívil). Myslím si, že tak jak to ten pán na videu ukazuje tak takhle vzniknou hybridy (nebo něco... celý příspěvek >
Vysokým rajčinám netreba odstraniť aj nejaký list?, 9.6.2013
Opravdu otrhání spodních listů nemá nic společného s missouri pruning. Pokud jde o to, že by sponí listy byly pro rajčata mrháním energie, tak to je úplný nesmysl. Každý vyrostlý zdravý list znamená větší asimilaci a tím více energie pro tvorbu a... celý příspěvek >
Jak se dělají hybridní rajčata, 9.6.2013
Jako zajímavost toto video              Mr Big
Rajčata - černé listy, 8.6.2013
Fialovění rostlin je fyziologocká porucha- rajčata mají nedostatek fosforu a to znamená že půda použitá pro výsev je chudá na fosfor (někdy se doporučuje do výsevního substrátu přidat trošinku superfosfátu). U již vysazených rajčat se jedná většinou... celý příspěvek >
Zastipovanie zalistkov rajciny, 7.6.2013
Teoreticky bude pokračovat do nekonečna- tři listy-vijan-tři listy-vijan...                    Mr Big
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 6.6.2013
Tak i letos budu pokračovat v testování odolnosti odrůd k plísni bramborové. Mám samostatně vysázen dvojřádek rajčat, která nebudu v žádném případě nijak v průběhu sezóny ošetřovat. Mám tam jednu Philovitu, jednu Phantasii, čtyři Philovy (klony z... celý příspěvek >
Jak jste dopadli s úrodou?, 6.6.2013
Už tomu přestávám rozumět. Také soucítím s těmi co jim povodeň všechno vzala, ale aby někdo tady rozhodoval co se může psát a co ne, to už mě nebaví. U nás prší každý den, rajčata co mám venku jsou pěkná, papriky pod tunelem z netkané folie taky,... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 3.6.2013
Ale stejně si tam do té jejich prodejny asi příští rok zajedu. To, že je to hybrid je jasné, ale mně už to tak moc nevadí, jistě půjde taky klonovat. Jen aby bylo tak dobré jak je prezentováno.              ... celý příspěvek >
Jak jsem nakoupil tak píšu. Je třeba se podívat na stránky Sema a na dotazy s odpovědmi. Někde jsem tam také četl o napojení Sema na Seminis a jiné mezinárodní korporace.                    ... celý příspěvek >
Četl jsem, že firma Semo prodávala originální sazenice rajčete Kumato. Koupili jste si je někdo?                       Mr Big
Roubované melouny - choroba, 2.6.2013
Mám pocit, že na tomto webu to teď chodí  "Za dobrotu na žebrotu".                       Mr Big
Předpisy EU, 2.6.2013
Zajímaly mne spíš praktické zkušenosti. Ale když už jste to načal, tak v Zahrádkáři 07/2013 (autor J.Rod) je to popsáno trochu jinak: "Při dovozu z třetích zemí (Norsko, Island, Ruswko, Srbsko, atd. a všech mimoevropských zemí vč. Turecka) se smí... celý příspěvek >
Předpisy EU, 2.6.2013
To je v pohodě, já jsem měl dojem, že někdo tady na webu kupoval semena rajčat z oblastí mimo EU, ale asi se pletu. Počkám a uvidím, mám na cestě nějaká semena z USA.Jinak díky.              Mr Big
Rajče de Barao, 2.6.2013
Od doby, kdy jsem skončil s Tornádem je Start F1 pro mne základní odrůdou. Letos jich mám něco přes dvacet rostlin. Ke Stupickému jsem se vrátil jako vděčnému rajčeti pro různé pokusy (rannost, různé způsoby pěstování a vyštipování, roubování, atd.).... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika