|
Příspěvky uživatele - 161.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký strom vysadit do předzahrádky k chalupě - č. Sibiř, 14.11.2011 Co člověk, to názor. Já bych zůstal u té jabloně, případně hrušeň, i okrasnou a nebo nějaký z rodu Prunus (P. cerasifera Nigra, Pissardii; P. Accolade) |  | Výběr vysavače na listí, 13.11.2011 Funguje vysavač efektivně na velké dlážděné plochy? Máme malou firmu a k tomu dům a zahradu. Postupně vznikly docela velké dlážděné plochy a chodníky. Pokud bych to měl zametat, je to tak na hodinu práce, navíc máme poblíž ořechy a lípu. Tím pádem je... celý příspěvek > |  |
|  | katalog starkla, 28.8.2007 Já jsem také se zásilkami od Starklu spokojena, objednávala jsem už víckrát. Naposledy hořec, který pěstuju venku jako kbelíkovou rostlinu, přišla malá rostlinka a rostla jak bláznivá, teď má skoro 1 m.Alena |  |
|
|
|