|
Příspěvky uživatele - 70.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradite prosim, aka je to kvetinka?, 14.8.2012 Mohla byste udělat ještě jedno foto z jiného úhlu? Dobré by bylo připojit také stručný popis. Je to strom, keř? Na fotografii toho není mnoho vidět. Lally |  | Určení pohlaví jedlého kaštanu, 12.11.2011 Před několika lety jsem zakoupil jedlý kaštan s tím, že nepotřebuje opylovače.V loňském a letošním roce již bohatě kvetl a měl dokonce pichlavé plody, které po rozloupnutí obsahovaly pouze hnědou scvrklou slupku. Nevím také jestli nepotřebuje nějaký... celý příspěvek > |  |
|  | Rozpraskaná kůra na kmeni, 12.11.2011 Mám zahradu ve svahu směrem na jih. Na kmeni u všech stromů se dříve, či později vytvoří praskliny a borka se začne odlupovat. Ošetřil jsem tato místa stromovým balzámem, ale bez výsledku. Jsou zde velké teplotní rozdíly ve dne a v noci. Nevím si... celý příspěvek > |  | Vosy, 6.8.2011 vosy v zemi hubíme večer horkou vodou nebo nastríkáme do díry večer biolit a zakryjeme cihlou, naprosto spolehlivé.Ráno nevyletí ani jedna. |  | Vosy, 6.8.2011 Vosy na půdě zlikvidujeme večer vysavačem na listí, vysavač je i roseká s celým hnízdem.Není nic lepšího |  | Substrát na mladé rostlinky, 3.5.2011 Dobrý den. Prosím o radu, zda někdo neví, do jakého substrátu zasadit odnož
"keiki".Jedná se dle odborníků o substrát specielně jemný pro množení orchidejí. V obchodě jej však nekoupíte. Pouze na dospělé rostliny. Je možné si ho vyrobit?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|