Příspěvky uživatele - 70.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradite prosim, aka je to kvetinka?, 14.8.2012
Mohla byste udělat ještě jedno foto z jiného úhlu? Dobré by bylo připojit také stručný popis. Je to strom, keř? Na fotografii toho není mnoho vidět. Lally
Určení pohlaví jedlého kaštanu, 12.11.2011
Před několika lety jsem zakoupil jedlý kaštan s tím, že nepotřebuje opylovače.V loňském a letošním roce již bohatě kvetl a měl dokonce pichlavé plody, které po rozloupnutí obsahovaly pouze hnědou scvrklou slupku. Nevím také jestli nepotřebuje nějaký... celý příspěvek >
Rozpraskaná kůra na kmeni, 12.11.2011
Mám zahradu ve svahu směrem na jih. Na kmeni u všech stromů se dříve, či později vytvoří praskliny a borka se začne odlupovat. Ošetřil jsem tato místa stromovým balzámem, ale bez výsledku. Jsou zde velké teplotní rozdíly ve dne a v noci. Nevím si... celý příspěvek >
Vosy, 6.8.2011
vosy v zemi hubíme večer horkou vodou nebo nastríkáme do díry večer biolit a zakryjeme cihlou, naprosto spolehlivé.Ráno nevyletí ani jedna.
Vosy, 6.8.2011
Vosy na půdě zlikvidujeme večer vysavačem na listí, vysavač je i roseká s celým hnízdem.Není nic lepšího
Substrát na mladé rostlinky, 3.5.2011
Dobrý den. Prosím o radu, zda někdo neví, do jakého substrátu zasadit odnož "keiki".Jedná se dle odborníků o substrát specielně jemný pro množení orchidejí. V obchodě jej však nekoupíte. Pouze na dospělé rostliny. Je možné si ho vyrobit?... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika