|
Nejchutnější rajčata, 13.11.2011 San Marzano není ranné musí se dříve vysévat, obsahuje méně vody dužina je masitá je tedy vhodné na sušení, chuť v syrovém stavu je trošku jinde.Velice bujně roste, při napadení plísní velmi dobře regeneruje.Dobré vyzkoušet. |
 |
Nebezpečí mrazíků, sklidit rajčata?, 12.11.2011 Jak Vám tyto rajčata chutnají? |
 |
|
 |
Listy ořešáku do kompostu?, 1.11.2011 Ořechové listí normálné kompostuji, rozklad trvá déle.Od předků vím že není vhodné např dubové listí(hořknutí okurek) a naopak nejlepší že je kompost z bukového a březového listí.Ale kde ho brát? |
 |
Copak je tohle? k cemu to slouzi?, 12.10.2011 Je to kabřinec někdy z 60.let.Když se do toho šikovně kleplo zednickým kladívkem byly z toho jednotlivé pásky. |
 |
Termostat do skleníku, 20.9.2011 pěkné a to ten mezaxiál stačí na vyvětrání? |
 |
Čerpadlo Sigma, 16.9.2011 Jde čerpadlem otočit na sucho rukou?Těsnění máte originál nebo vyrobené? |
 |
K čemu se to používalo?, 25.8.2011 Jsou to vylepšené vidle na řepu či brambory do štěrku by se tyto vidle nedostaly. |
 |
Nejranější rajčata?, 16.8.2011 Pěstoval jsem stupické ranné, začátkem května vysazeny do pytlů koncem června první plody, plíseň nikdy ale menší výnos než u jiných odrůd. |
 |
Ockovanie, 7.8.2011 Jak vázat očka?Tak aby řapík koukal nebo byl schovaný pod páskou, pak ale nezkontroluji zda se očko ujalo.Používám pásku PVC.Někde jsem četl že je lepší potrvinářská folie, nevím teda v čem. |
 |
Termostat do skleníku, 6.8.2011 S tím rele jeto pravda a dále kolik dnes Vertex stojí.Pozor na umístění kapiláry nesmí na ní svítit sluníčko, jinak asi nejlepší řešení. |
 |
|
 |
Termostat do skleníku, 5.8.2011 Používám teploměr Vertex, ukazuje teplotu a reguluje. |
 |
Výtlačné čerpadlo do studny, 4.8.2011 Můžete prozradit co je na hlídání hladiny poruchového? |
 |
Sousedův ořešák, 31.7.2011 Právě teď se začíná s řezem.V květnu taky ale to víc pak roste. |
 |
Škvoři v paprikách, 20.7.2011 Někdo udělá díru a škvoři se nastěhují.Nejsou tam mšice které škvoři požírají. |
 |
Je to plíseň nebo jiná nemoc, 20.7.2011 Ze stejného důvodu jsem přestal pěstovat okurky ve skleníku.Zalévání Previcurem nepomáhalo.Na záhoně mě to zatím neudělaly. |
 |