Příspěvky uživatele - 213.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 13.11.2011
San Marzano není ranné musí se dříve vysévat, obsahuje méně vody dužina je masitá je tedy vhodné na sušení, chuť v syrovém stavu je trošku jinde.Velice bujně roste, při napadení plísní velmi dobře regeneruje.Dobré vyzkoušet.
Nebezpečí mrazíků, sklidit rajčata?, 12.11.2011
Jak Vám tyto rajčata chutnají?
Listy ořešáku do kompostu?, 1.11.2011
Ořechové listí normálné kompostuji, rozklad trvá déle.Od předků vím že není vhodné např dubové listí(hořknutí okurek) a naopak nejlepší že je kompost z bukového a březového listí.Ale kde ho brát?
Copak je tohle? k cemu to slouzi?, 12.10.2011
Je to kabřinec někdy z 60.let.Když se do toho šikovně kleplo zednickým kladívkem byly z toho jednotlivé pásky.
Termostat do skleníku, 20.9.2011
pěkné a to ten mezaxiál stačí na vyvětrání?
Čerpadlo Sigma, 16.9.2011
Jde čerpadlem otočit na sucho rukou?Těsnění máte originál nebo vyrobené?
K čemu se to používalo?, 25.8.2011
Jsou to vylepšené vidle na řepu či brambory do štěrku by se tyto vidle nedostaly.
Nejranější rajčata?, 16.8.2011
Pěstoval jsem stupické ranné, začátkem května vysazeny do pytlů koncem června první plody, plíseň nikdy ale menší výnos než u jiných odrůd.
Ockovanie, 7.8.2011
Jak vázat očka?Tak aby řapík koukal nebo byl schovaný pod páskou, pak ale nezkontroluji zda se očko ujalo.Používám pásku PVC.Někde jsem četl že je lepší potrvinářská folie, nevím teda v čem.
Termostat do skleníku, 6.8.2011
S tím rele jeto pravda a dále kolik dnes Vertex stojí.Pozor na umístění kapiláry nesmí na ní svítit sluníčko, jinak asi nejlepší řešení.
Termostat do skleníku, 5.8.2011
Používám teploměr Vertex, ukazuje teplotu a reguluje.
Výtlačné čerpadlo do studny, 4.8.2011
Můžete prozradit co je na hlídání hladiny poruchového?
Sousedův ořešák, 31.7.2011
Právě teď se začíná s řezem.V květnu taky ale to víc pak roste.
Škvoři v paprikách, 20.7.2011
Někdo udělá díru a škvoři se nastěhují.Nejsou tam mšice které škvoři požírají.
Je to plíseň nebo jiná nemoc, 20.7.2011
Ze stejného důvodu jsem přestal pěstovat okurky ve skleníku.Zalévání Previcurem nepomáhalo.Na záhoně mě to zatím neudělaly.
Další diskuze:  1617  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika