Příspěvky uživatele - 213.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nůž, 22.12.2012
Malím kladívkem šroub lehce oklepat.
Nezabúdli ste na sýkorky?, 10.12.2012
Co je to za ptáka, vypadá jako nepovedený kos?
Stavba Azuro bazenu, 6.12.2012
Nešlo by stručně popsat co automatika všechno umí?
Čím preštepiť Spartan, 3.12.2012
Tak už vím kde dělám chybu, češu Spartana vždy v říjnu.
"Komůrky" ve větvích ořešáku, 14.11.2012
Já jsem se dosud domníval že toto je u ořešáku normální že větve mají takovíto vnitřek, máto i kmen.
Jaké čerpadlo?, 13.11.2012
Můžete prozradit jak z verze 3F 400V uděláte 1F 230V?
Úklid filtrace na zimu, 28.10.2012
A co solární panel?Uklízet nebo ne?
Prasklý zelák - rada, 23.10.2012
Až to měsíc po naložení zelí začne téct budete se divit, můžeto pak zacelit šťáva z toho zelí.Šťáva ze zelí + Eprosin=
Prasklý zelák - rada, 23.10.2012
Domnívám se že jediná možnost je dát do zeláku igelitový pytel.
Jablko Ontário - dvouletá perioda plodů, 16.10.2012
Toto jsem vše vyzkoušel dokonce jsem vyštipoval květní pupeny.Pomohlo to jen částečně.Strom jsem přerouboval na Spartana kromě jedné větve a periodicita je částečná ale je.
Nedozrálé papriky, 11.10.2012
Paprika má konzumní zralost a botanickou.Jak poznám že je paprika konzumně zralá?I když je konzumně velká není zralá, je to tráva(PCR) Co na ní dojde?Nedorostlé papriky jedině přidat jako hmotu k normálním.Pouze feferonky nepoznáte kdy je zralá, pálí... celý příspěvek >
Nedozrálé papriky, 11.10.2012
Paprika nikdy nedozraje jako rajský a i ta musí dorůst do nějaké velikosti aby potom utržený dozrála.Podle mne paprika která kvete po 20.srpnu nedozraje do konzumní zralosti.Proto už druhý rok potomto termínu vyštípu květy a terminál a mám nyní... celý příspěvek >
Jak zpracovat zelená nedozrálá rajčata?, 6.10.2012
Mám dojem že existovala norma která nedoporučovala či přímo zakazovala zpracování zelených rajčat v konzervárenství.
Díra v jabloni, 29.9.2012
To si datel či strakapoud dělá garsonku, ve zdravém dřevě ale nepracují protože je to,,fuška'' Je to pěkný jak od pilky.
Zakořenění břečťanu, 18.9.2012
V srpnu letorosty břečťanu napíchám do skleníku tak aby na ně nešlo slunce do zimy všechny zakoření.Ve vodě to není dobré, radši rovnou do země.Jestli je pozdě je třeba zkusit i 50% je uspěch.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika