|
Nůž, 22.12.2012 Malím kladívkem šroub lehce oklepat. |
 |
Nezabúdli ste na sýkorky?, 10.12.2012 Co je to za ptáka, vypadá jako nepovedený kos? |
 |
|
 |
Stavba Azuro bazenu, 6.12.2012 Nešlo by stručně popsat co automatika všechno umí? |
 |
Čím preštepiť Spartan, 3.12.2012 Tak už vím kde dělám chybu, češu Spartana vždy v říjnu. |
 |
"Komůrky" ve větvích ořešáku, 14.11.2012 Já jsem se dosud domníval že toto je u ořešáku normální že větve mají takovíto vnitřek, máto i kmen. |
 |
Jaké čerpadlo?, 13.11.2012 Můžete prozradit jak z verze 3F 400V uděláte 1F 230V? |
 |
Úklid filtrace na zimu, 28.10.2012 A co solární panel?Uklízet nebo ne? |
 |
Prasklý zelák - rada, 23.10.2012 Až to měsíc po naložení zelí začne téct budete se divit, můžeto pak zacelit šťáva z toho zelí.Šťáva ze zelí + Eprosin= |
 |
Prasklý zelák - rada, 23.10.2012 Domnívám se že jediná možnost je dát do zeláku igelitový pytel. |
 |
Jablko Ontário - dvouletá perioda plodů, 16.10.2012 Toto jsem vše vyzkoušel dokonce jsem vyštipoval květní pupeny.Pomohlo to jen částečně.Strom jsem přerouboval na Spartana kromě jedné větve a periodicita je částečná ale je. |
 |
|
 |
Nedozrálé papriky, 11.10.2012 Paprika má konzumní zralost a botanickou.Jak poznám že je paprika konzumně zralá?I když je konzumně velká není zralá, je to tráva(PCR) Co na ní dojde?Nedorostlé papriky jedině přidat jako hmotu k normálním.Pouze feferonky nepoznáte kdy je zralá, pálí... celý příspěvek > |
 |
Nedozrálé papriky, 11.10.2012 Paprika nikdy nedozraje jako rajský a i ta musí dorůst do nějaké velikosti aby potom utržený dozrála.Podle mne paprika která kvete po 20.srpnu nedozraje do konzumní zralosti.Proto už druhý rok potomto termínu vyštípu květy a terminál a mám nyní... celý příspěvek > |
 |
Jak zpracovat zelená nedozrálá rajčata?, 6.10.2012 Mám dojem že existovala norma která nedoporučovala či přímo zakazovala zpracování zelených rajčat v konzervárenství. |
 |
Díra v jabloni, 29.9.2012 To si datel či strakapoud dělá garsonku, ve zdravém dřevě ale nepracují protože je to,,fuška'' Je to pěkný jak od pilky. |
 |
Zakořenění břečťanu, 18.9.2012 V srpnu letorosty břečťanu napíchám do skleníku tak aby na ně nešlo slunce do zimy všechny zakoření.Ve vodě to není dobré, radši rovnou do země.Jestli je pozdě je třeba zkusit i 50% je uspěch. |
 |