Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co Vaše réva 2015?, 22.6.2015
Jo, jo. Bude to ono. Něco jsem si ještě vygůglil... Zrovna včera jsem ochutnal růžové šumivé Lambrusco (je-li Lambrusco z Vitis labrusca). A barva i chuť odpovídá.
Buk choroba, 21.6.2015
Doporučuje se při rašení Karate nebo Decis, a za 10 dnů opakovat.
Co Vaše réva 2015?, 21.6.2015 Obsahuje fotku
Dostal jsem několik řízků této révy. Zakořenila a roste. Bobule jsou růžovofialové, hrozen volný. Kolegyně říkala, že ji mají doma, co pamatuje. Nikomu ale moc nechutná. Mně docela ano, ale je chuťově zvláštní, to jo. Vůbec netrpí chorobami a chutná... celý příspěvek >
Buk choroba, 21.6.2015
Bejlomorka buková.
Choroba viniča, 21.6.2015
Tohle je červená spála.
Acrobat plísen bramborová a déšt, 20.6.2015
Starý a nový Acrobat se liší jen technologií zpracování - prášek nebo granule.
Popadaná jablíčka, 20.6.2015
U mně v HK pilatka jablečná řádí hodně.
Popadaná jablíčka, 20.6.2015
Tomu se říká červnový propad. Strom schazuje nadbytečné plody. A také padají červivé plody napadené pilatkou jablečnou. Proti pilatce se ošetřuje na konci kvetení. Já jsem měl letos červnový propad minimální, hodně jsem musel protrhávat.
Acrobat plísen bramborová a déšt, 20.6.2015
Systémová složka (dimethomorf) se vstřebává do hodiny, kontaktní (mancozeb) musí pořádně zaschnout. Někde jsem v minulosti vypátral, že nemá pršet po zaschnutí dvě hodiny. Týkalo se to révy, ale to snad nevadí. Ošetřuje se v 7 - 10 denních... celý příspěvek >
Odolné mšice, 19.6.2015
Pirimor nepůsobí na mšici řešetlákovou. Mospilan účinný je.
Mladá hrušeň napadená škůdcem či chorobou...?, 16.6.2015
Já jsem měl přesně totéž na asijské hrušni. Na podzim vysazená. Na jaře vyrašila a uschla. Vytrhl jsem ji a spálil.
Mlynárik kapustový, 14.6.2015
Tohle spíš vypadá na můru zelnou nebo kapustovou. Decis nebo Karate by měly stačit (nebo Steward, Spintor) + smáčedlo!!!
Co Vaše réva 2015?, 14.6.2015
Mně v HK kvete zatím jen V 25-20, která je u zdi. Ostatní do týdne. Včera jsem honem dělal postřik proti padlí a peronospoře (Talent + Acrobat). Vloni byla peronospora i právě na tom interspecifickém V 25-20. V době kvetení by pršet zrovna nemuselo.
Mlynárik kapustový, 14.6.2015
Není to spíš bělásek řepový? Ten dělá dírky. A zavrtává se, pak je postřik méně účinný. Decis a Karate jsou podobné.
Škůdci na topolovce (proskurnik, slezova růže), 14.6.2015
Mrkněte na "rez slézová".
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika