|
Příspěvky uživatele - 38.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sviluška na okurkách - babská rada?, 4.8.2015 Myslím, že je jen jeden. Tak okurky sledujte a případně zasáhněte. |  | Sviluška na okurkách - babská rada?, 4.8.2015 OL je 3 dny. Schválně jsem koukal do Registru přípravků na ochranu rostlin. To by se dalo pořídit. A ta účinná látka je čistě přírodní.
|  |
|  | Choroba plodů, 1.8.2015 To je strupovitost peckovin. Pomalu začíná být problémem. Všude se píše, že ochrana není ještě vypracovaná atd. Někde v rádiu jsem zaslechl, že účinkuje Talent, Horizon nebo Zato 2 - 3x po odkvětu v intervalu 10 dnů. Na naší zahradě jsem ji ještě... celý příspěvek > |  | Poradte mi - Choroba jablone?, 31.7.2015 Strupovitost. Nejvyšší tlak infekce je od poloviny dubna do konce května. V tuto dobu se ošetřuje. Teď to už nemá skoro smysl. Na severní straně proto, že tam je vlhčeji. Přípravků je mnoho (Discus, Zato, Talent, Merpan, Dithane, Mythos,... celý příspěvek > |  | Nešľachtené čosi, 30.7.2015 Rostou i kolem Hradce Králové (Hrádek u Nechanic, Josefov...) hlavně kolem okresek. Žluté a červené. Teď to je krásně vidět. A jsou takhle malé, není to suchem. Nebudou to zplanělé podnože?
|  | Listy u rajcat, 30.7.2015 Ne, ne. To je tradovaný nesmysl. Vždyť v listech probíhá fotosyntéza! |  | Čo to može byť?, 28.7.2015 Obecně zbědovaná suchem, dírkovatostí, mšicemi, řezem, kukuřicí... Ale občas to vypadá spíš na broskev? |  | Pomoc s identifikací rostliny, 27.7.2015 Vrbina sehnutá.
|  | Fungicidy a míchatelnost postřiků na révu, 27.7.2015 Pokud to výrobce nezakazuje, tak mísit lze. Karathane se sírou bych nemíchal. Připadá mně to zbytečné. |  | Rajčata pro sezónu 2015, 26.7.2015 Zajímavé: Vygůglujte si: Foliar fungicide spray guide for tomatoes... Ošetřují každý týden. |  |
|  | Choroba mečíků, 25.7.2015 Spíš Vertimec, působí systémově. |  | Choroba mečíků, 25.7.2015 Mohla by to být třásněnka mečíková. |  | Rajče plíseň (foto)?, 25.7.2015 Čerň rajčatová. Ortiva, Acrobat, Ridomil. Kuprikol lze použít také, ale pokud neošetřítě i spodní stranu listu, tak moc nefunguje. |  | Závadný kompost? - Žloutnutí a chřadnutí listů, 24.7.2015 Na té slivoní je hálčivec nebo vlnovník, roztoč. Ty ostatní projevy jsou dost nespecifické. Klidně by to mohlo být i suchem. Rajčata jsou OK? Ta jsou velmi citlivá k Bofixu apod. |  | Co je to za kvetinu, 23.7.2015 Řekl bych, že šrucha. |  |
 |
|
|
|