Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sviluška na okurkách - babská rada?, 4.8.2015
Myslím, že je jen jeden. Tak okurky sledujte a případně zasáhněte.
Sviluška na okurkách - babská rada?, 4.8.2015
OL je 3 dny. Schválně jsem koukal do Registru přípravků na ochranu rostlin. To by se dalo pořídit. A ta účinná látka je čistě přírodní.
Choroba plodů, 1.8.2015
To je strupovitost peckovin. Pomalu začíná být problémem. Všude se píše, že ochrana není ještě vypracovaná atd. Někde v rádiu jsem zaslechl, že účinkuje Talent, Horizon nebo Zato 2 - 3x po odkvětu v intervalu 10 dnů. Na naší zahradě jsem ji ještě... celý příspěvek >
Poradte mi - Choroba jablone?, 31.7.2015
Strupovitost. Nejvyšší tlak infekce je od poloviny dubna do konce května. V tuto dobu se ošetřuje. Teď to už nemá skoro smysl. Na severní straně proto, že tam je vlhčeji. Přípravků je mnoho (Discus, Zato, Talent, Merpan, Dithane, Mythos,... celý příspěvek >
Nešľachtené čosi, 30.7.2015
Rostou i kolem Hradce Králové (Hrádek u Nechanic, Josefov...) hlavně kolem okresek. Žluté a červené. Teď to je krásně vidět. A jsou takhle malé, není to suchem. Nebudou to zplanělé podnože?
Listy u rajcat, 30.7.2015
Ne, ne. To je tradovaný nesmysl. Vždyť v listech probíhá fotosyntéza!
Čo to može byť?, 28.7.2015
Obecně zbědovaná suchem, dírkovatostí, mšicemi, řezem, kukuřicí... Ale občas to vypadá spíš na broskev?
Pomoc s identifikací rostliny, 27.7.2015
Vrbina sehnutá.
Fungicidy a míchatelnost postřiků na révu, 27.7.2015
Pokud to výrobce nezakazuje, tak mísit lze. Karathane se sírou bych nemíchal. Připadá mně to zbytečné.
Rajčata pro sezónu 2015, 26.7.2015
Zajímavé: Vygůglujte si: Foliar fungicide spray guide for tomatoes... Ošetřují každý týden.
Choroba mečíků, 25.7.2015
Spíš Vertimec, působí systémově.
Choroba mečíků, 25.7.2015
Mohla by to být třásněnka mečíková.
Rajče plíseň (foto)?, 25.7.2015
Čerň rajčatová. Ortiva, Acrobat, Ridomil. Kuprikol lze použít také, ale pokud neošetřítě i spodní stranu listu, tak moc nefunguje.
Závadný kompost? - Žloutnutí a chřadnutí listů, 24.7.2015
Na té slivoní je hálčivec nebo vlnovník, roztoč. Ty ostatní projevy jsou dost nespecifické. Klidně by to mohlo být i suchem. Rajčata jsou OK? Ta jsou velmi citlivá k Bofixu apod.
Co je to za kvetinu, 23.7.2015
Řekl bych, že šrucha.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika