Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Popraskaná rajčata, 19.8.2015
Zaléval jsem poměrně hodně a praskají také. Ono to není jen o zálivce ke kořenům, ale i o dlouhodobém zvlhčení plodů. Ze zralých vaříme kečup. Nazrávající mohou i s prasklinami dozrát. Jinak likvidace.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 17.8.2015
V tuto dobu by se měl provést postřik proti sazovitosti (druhá polovina srpna až začátek září). Říká se, že pokud je horké léto a pak deštivé září, bývá sazovitosti hodně. Polovina už je tedy splněna. Někdy stačí, pokud se za vegetace ošetřuje proti... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu, 15.8.2015
Nemůže to být nějaká kalina?
Rajčata - nemoc, 15.8.2015
Stolbur???
Čačanská lepotica, 14.8.2015
Mně připadá, že vloni byla chutnější, aromatičtější. Ale ještě jí třeba pár dnů do dozrání zbývá. Nejchutnější jsou plody nahryzané od vos. Asi mají na to čuch.
Sloupovité jabloně - svinuté listy, 13.8.2015
Nebo také sucho... Na spodní straně by se našla i nějaká ta sviluška.
Acrobat plísen bramborová a déšt, 12.8.2015
Mám vyzkoušeno (rajčata, réva, dýně, okurky), a dobrý... Nezanechává žádné stopy. Nepůsobí na padlí.
I p.Lída může bez obav zalévat?, 11.8.2015
Lído, koukal jsem na stránky Hradce Králové a jestli to chápu dobře, tak vodou z vodovodu zalévat lze. Nebo ne?
Záhadná rostlina - identifikace, 10.8.2015
Pryšec křižmolistý.
Vinná réva co stím?, 9.8.2015
Máte pravdu, je to padlí. Na tom druhém obrázku je pěkně vidět prasklá bobule (vlevo). Na horním obrázku jsou zase pěkně vidět hnědé skvrny na letorostech. Pokud se padlí jednou zabydlí, tak je skoro nemožné se ho zbavit. Musí se začít s postřiky už... celý příspěvek >
Vinná réva co stím?, 9.8.2015
Já bych řekl, že to je plíseň révy, peronospora.
Květina z Dolomit 7, 9.8.2015
Artyčok
Řez vinné révy, 7.8.2015
Já jsem svým právě před týdnem jen zaštípl vrchol. Letorosty byly asi 2,5 m dlouhé.
Třešeň po odplození shazuje listí, květní pupeny zasychají - foto, 5.8.2015
Je to suchem. Mám stejně velkou třešeň, stejně zvadlou a sem tam už žlutý list. Fest jsem ji zalil (1000 l) a je OK. I povislé větve se poněkud narovnaly. Blumeriella to není.
Sviluška na okurkách - babská rada?, 4.8.2015
Systémový je omezeně, ale učitě proniká na druhou, neošetřenou stranu listu. Takže dobrý...
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika