Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tuje Smaragd, 27.9.2015
Brzy z jara (březen). Aby se zbytečně nevyplavil během zimy dusík.
Tuje Smaragd, 27.9.2015
Je podzim, nejstarší jehličí opadává. Hnojit můžete třeba Cereritem, hořčík má také. Ale nepřehánět to. Nejvýše dva, tři roky, než se pořádně ujmou. Pak rostou (až moc) jako z vody i bez hnojení.
Rez hrušňová - náhrada za Baycor, 24.9.2015
Jen na jalovcích (jalovec čínský a chvojka). Těch 200 m je málo.
Kdy sklízet Rubinolu,Topaz a Rosanu?, 21.9.2015
V HK (230 m) ještě není Topaz pořádně vybarvený.
Dobrý rok pro Stanley, 20.9.2015
Ani špačkům nejede. Sousedovic Domácí už mají oklovanou.
Kdy sklízet Rubinolu,Topaz a Rosanu?, 20.9.2015
Takže jako klíště. Ale tomu to je taky jedno...
Kdy sklízet Rubinolu,Topaz a Rosanu?, 20.9.2015
Topaz sklízím, až když začíná padat. Jaký je rozdíl ve sklizni při točení doleva a doprava?
Dobrý rok pro Stanley, 20.9.2015
Je zajímavé, že jeden plod je celkem chutný a druhý hned vedle nestojí za nic, i když vypadají stejně. Ale letos vůbec nehnijí (1x Horizon v srpnu). Více hnily malé zelené plůdky někdy v červnu.
Co je to za houbu, 17.9.2015
Mrkněte na žampion zápašný, žloutne-li.
Isabella, 14.9.2015
Co si myslím, že je asi Isabella, tak jsou. Když ji skousnete, tak ze slupky vyjede rosolovitá kulička.
Tújka zasažená Roundupem, 14.9.2015
Spíš to vypadá na Bofix, Garlon... (regulátory růstu).
Skvrny na paprikách, 13.9.2015
Nedostatek vápníku. Suchá hniloba konců plodů.
Kdouloň obecná, 7.9.2015
Kdouloň se roubuje zase na kdouloň. Mně ale u paty kmene vyrůstá už třetím rokem něco jako světlezelená a tenká jeřabina. Bohužel jsem to odstřihl a zlikvidoval. Co by to mohlo být?
Jabloně - úžeh slupky, 6.9.2015 Obsahuje fotku
Já to mám každoročně, zvláště na Idaredu (foto) a Karmíně. Letos i na Bohemii Gold, která má pod skvrnou i zhnědlou dužninu. Na Idaredu a Karmíně dužnina poškozená není a skvrna pomalu mizí, červená. Ta fotka není nic moc, ale je to vidět na... celý příspěvek >
Poškodenie na jablku, 5.9.2015
Hořká skvrnitost (nedostatek vápníku). Je více na slunci.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika