Příspěvky uživatele - 8.222

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba třešně do kompostu, 2.4.2013
To už bych radši koupil kubík tříděné zeminy. Když si představím tu práci, než nasbírám pytel krtin...
Výsadba třešně do kompostu, 1.4.2013
Nemělo by to být samý kompost, protože by se pak kořeny držely v té vyměněné půdě a odmítly by se rozrůstat do toho jílu. Chtělo by to pořádnou jámu (klidně 2m průměr) a kompost promísit s vykopanou zeminou.
Problém s paprikami, 1.4.2013
Tato vypadá hezky. Zasadit jste je mohl až po děložní lístky.
Řešení svahu, 31.3.2013
Co vy víte, třeba je to za polárním kruhem :)
Vzdálenost mezi dvěma ořešáky, 31.3.2013
Můžete použít nějakou samosprašnou odrůdu, pak by vám stačil jeden.
Řešení svahu, 31.3.2013
V jaké jste nadmořské výšce? A je svah celý den na slunci?
Jaro, 30.3.2013
To jsou dnešní fotky?
Mrazy v březnu 2013, 30.3.2013
Já se spíš bojím, že zmrznou. Před výsadbou salátu se doporučuje půdu prolít na plnou kapacitu a pak nezalévat, takže v tom problém nevidím. O ředkvičkách ani nemluvím.
Vytáhlé sazenice, 30.3.2013
Dovolím si takovou velikonoční vsuvku na odlehčení. Někdy si říkám, proč se témat o pěstování zeleniny účastní většinou pánové? (Dámským výjimkám se omlouvám.) Ale pak si uvědomím, že je to vlastně takové čistě mužské téma. Jde vlastně o soutěž, kdo... celý příspěvek >
Stará červená letní jabloň, 29.3.2013
Nicméně takové "Vilémovo kapitulační" mě docela pobavilo :)
Jaký vybrat skleník?, 29.3.2013
No, zase tak kategoricky bych to nehodnotil, oboje má svá pro a proti.
Pěstování rajčat 2013, 28.3.2013
Omlovám se, ale nemám dost trpělivosti, abych přečetl všechny příspěvky. Máte prosím někdo zkušenosti s pěstováním "polotyčkových rajčat"? S tímto termínem jsem se setkal letos poprvé v nabídce obchodů se semeny. Zatím jsem vždy slyšel pouze o... celý příspěvek >
V této části vývoje potřebují hlavně teplo. Kelímky mám na parapetu na okně. V počáteční fázi je růst poměrně rychlý "táhnou za světlem". Poté se ale zpomalí a ze stonku vyrazí další kořínky.
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 28.3.2013
Na balkon mám již několikaletou zkušenost s odrůdou Vilma. Má velké množství malých a velice chutných plodů. Na podzim přenesu truhlíky do místnosti na parapet. Vloni jsem sklízel rajčata až do začátku prosince.
Dobrý den, mám velice dobré zkušenosti s tímto postupem. Semena rajčat máčím 8 až 10 hodin ve vodě s Lignohumátem (barva silného čaje). Poté se nechám oschnout na papírové utěrce. Takto připravená semena přenesu na navlhčený Agroperlit, přikryji... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika