Příspěvky uživatele - 65.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Postrikovac, 15.5.2011
Taky je mi divně, proč Solo nevyrábí akupostřikovač s menším objemem než 20 litrů. Těm malým kolem 5 litrů (Ryobi, Bl.ack Decker) příliš nevěřím, ale tahat s sebou krom váhy stroje ještě 20 litrů kapaliny mi přijde zbytečně moc
Postrikovac, 15.5.2011
Nejde ani tak o cenový rozdíl, každá sranda něco stojí. Horší je, že podle údajů výrobce aku postřikovače Solo nedosahují 4 - 6 atmosfér jako ruční, nýbrž jen 2,8. To mi přijde dost málo. Ale v ruce jsem ho neměl. Zkoušel ho někdo?
Výsadba meruněk - přidat kompost?, 12.5.2011
Pokud v pořádku vyrašily pupeny na ponechaných větvích, tak je dobré rašící obrost na kmínku odstranit - stačí prostým setřením rukou. 
Mirabelka, 12.5.2011
Jde o to, čemu říkáte mirabelka. Každopádně bych semenáč za účelem pěstování ovoce nesázel (leda snad pro kouzlo experimentu).  Kvalita plodů bude nejistá, obvykle horší než u původní odrůdy z níž pocházelo semeno. Jak radí AB, pořiďte si raději... celý příspěvek >
Staré kompoty + žito?, 12.5.2011
 Nechce se mi věřit, že vinné kvasinky dokáží prokvasit na dvojnásobnou koncentraci alkoholu než pivovarské.     Víc než 13% cukru můj mošt nemá, proto nemám víc odzkoušené Kdo ale vyráběl za pomoci kvasnic dezertní... celý příspěvek >
Staré kompoty + žito?, 12.5.2011
Že by droždí (pivovarské kvasinky) kvasilo jen do 6%? Spolehlivě prokvasí jablečný mošt o 13% cukru, to mám vyzkoušené.
Roubování 2011, 12.5.2011 Obsahuje fotku
V tuto dobu klasicky roubovat lze, není s tím žádný problém. Spíš v tuto dobu již mají všichni odroubováno. Letošní výsledky jsou poměrně dobré, zejména u brzkého jarního štěpování kopulací.    Chystám se ještě naroubovat 2 odrůdy jabloně... celý příspěvek >
Bio postrek na vošky, 11.5.2011
Mám na rybízech mšice každoročně. Keřům to, zdá se, nijak zvlášť neubližuje. I tak je plodů víc, než spotřebujeme. 
Výběr rotační sekačky do 15 tis. Kč, 10.5.2011
Nezkoušel jsem ji. Ale za tu cenu nic extra nenabízí, šasí z plechu, motor slabší, výška jen 65 mm (dost málo), žádné ulehčení startu, boční výhoz atd.
Tipy na dárek k narozeninám, 10.5.2011
Teleskopické nůžky Fiskars (pokud nemá) určitě využije. V šedesátce chuť lozit po stromech klesá.
Slivky nerašia - je to normálne?, 9.5.2011
Možné to je. Zejména, pokud byla stejná příčina neujmutí. Například všechny mohly zaschnout nedostatkem vody, případně všechny mohly umrznout.
Postřik zelenou skalicí po vertikutaci, 9.5.2011
Zkuste raději Mogeton od Dr. Stählera. Bude-li trávník trvale v chladnu a stínu, bude mít mech tendenci růst i v budoucnu. Nebylo by lepší se s ním smířit?
Slivky nerašia - je to normálne?, 9.5.2011
Není to normální.     Udělal bych poslední pokus, stromky vykopal a zkrátil jim kořeny - při tom poznáte podle barvy dřeva na řezu, jestli nejsou suché. Pokud je dřevo na řezu hnědé, záchrany není. Pokud je zelenobílé, pak bych celé... celý příspěvek >
Jaký prostředek zlikviduje i půl metrový plevel?, 5.5.2011
Zimolez po aplikaci Roundupu jistě zasadit můžete.  Jsou i levnější varianty. Položte na místo, kde nechcete mít plevel třeba staré linoleum či PVC. Do podzimu máte pod ním černý úhor.
Hnojení trávníku versus pes, 5.5.2011
Nevím, jestli ten problém uměle nevytváříte. Neslyšel jsem, že by se někdo otrávil obyčejným hnojivem. Jistě, konzumovat ve velkém ledek, močovinu, draselnou sůl či fosfát asi není extra zdravé, ale žádné prudké jedy to nejsou. Psi normálně... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika