Příspěvky uživatele - 178.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to buxus?, 19.5.2010
Asi Rhododendron impeditum, také jsem jej kdysi měl... V květináči v létě asi neudržíte potřebnou vlhkost substrátu bez jeho rychlého zasolování, leda že byste zaléval jen dešťovou vodou, v parnu i dvakrát denně...
Otočník peruánský, 19.5.2010
Já mám s heliotropiem tu zkušenost, že čím menší, tím hezčí. Hlavně po přezimování už nikdy nebylo žádná paráda, málo kompaktní, méně květů. Ale na fotkách jsem viděl keře velikosti člověka obsypané květy.
Co jsem si to vypěstovala ze semínka?, 18.5.2010
Divizny nejsou jen žluté, toto je Verbascum phoeniceum, bývá i v jiných pastelových barvách. Pěkná... 
Gardenia, 14.5.2010
Má podobné nároky jako kamelie. Chladno, polostín - přímé slunce se mi moc nezdá vhodné, vlhký vzduch, zálivka měkkou vodou, ale nepřelévat. V moderním bytě nároky obtížně splnitelné...
Co to může být za brouka?, 13.5.2010
Nejvíce chroustů bývalo vždycky na švestkách, i na planých trnkách. V 70. letech byly některé ožrané až dohola.
Co je to prosím za orchidej?, 13.5.2010
Není to orchidej, ale Netýkavka konžská - Impatiens niamniamensis.
Poznáte prosím někdo sukulent?, 12.5.2010
To bude něco z čeledi tlusticovitých, Crassulaceae,  možná nějaká Echeveria, jsou jich stovky druhů v desítkách rodů, na internetu jsou specializované stránky s fotkami, zkuste hledat....
Je to Vistarie?, 12.5.2010
Myslím, že listy vistárie si nelze ani na začátku rašení splést s jinými popínavkami kromě trubače a některých vzácnějších. Vistárie má listy složené s jednotlivých malých lístů - jako např. akát. Přísavník pětičetný - psí víno - má listy styl... celý příspěvek >
Žluté voňavé růže, 10.5.2010
Marco Polo je tak jako většina francouzských růží od šlechtitele Meilland málo odolná proti mrazu, ve Francii je v zimě tepleji než u nás. Navíc žluté růže obecně jsou málo mrazuvzdorné - mateřské botanické druhy pocházejí ze středomoří a... celý příspěvek >
Nemoc mečíků, 6.5.2010
Velmi pravděpodobně to způsobily třásněnky, likvidují se špatně, lepší je koupit novou sadbu a zasadit na jiné místo.
Má někdo zkušenosti s množením talovínů, 30.4.2010
Paní Lído, to jste tedy šikovnější, nebo máte lepší zem, mě kvetou až tak po 5 letech, a to je rozhazují pod keři po celé zahradě již desítky let.
Handel = popínavá růže, 27.4.2010
Není to popívaná ale keřová, v našich podmínkách nepříliš zdravá, hodně omrzá, to co přežije zimu napadnou v létě houbové choroby - padlí a černá skvrnitost. Má krásné květy, ale moc si jich neužijete. Nedoporučuji, existují podobné, zdravější a... celý příspěvek >
Prosim o urceni kere nebo stromu, 23.4.2010
Vonné pelargonie jsou vesměs kultivary pocházející z Pelargonium graveolens, P. odoratissimum je jen zahradnický název.
Hádanka pro pěstitele dřevin, 20.4.2010
Borovice, po léta letoucí tvarovaná zaštipováním.
Pomozte najit nazev rostliny. Dekuji, 16.4.2010
Takže přece jen Austrálie, pan Josef měl pravdu, blahopřeji...
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika